fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’augment del 25% d’inscrits avala l’猫xit de la III Work Forum com la major trobada per l’ocupaci贸 de la prov铆ncia

L’augment del 25% d’inscrits avala l’猫xit de la III Work Forum com la major trobada per l’ocupaci贸 de la prov铆ncia

La Diputaci贸 i la Cambra de comer莽 organitzen esta jornada econ貌mica intensiva en la qual participaran 1.800 castellonenques.

La Diputaci贸 de Castell贸 consolida el Work Forum Castell贸 com la major trobada per l’ocupaci贸 que es desenvolupa en la prov铆ncia i que, a unes hores que comence dem脿 en la Cambra de comer莽 de Castell贸 la seua tercera edici贸, ja compta amb xifres que confirmen el seu espectacular seguiment, tant per part de persones aturades com per la d’empreses amb ofertes de treball. Aix铆, s贸n prop de 1800 persones inscrites per a totes les activitats programades, un 25% m茅s que en l’edici贸 de 2016 que ja va obtenir un seguiment de r猫cord.

El president de la Diputaci贸, Javier Moliner, ha posat en valor “l’efic脿cia d’unir esfor莽os amb la Cambra de comer莽 per a junts crear un macroevento a Castell贸 que done com a resultat que dem脿 desenes de persones que avui no tenen ocupaci贸 ho aconseguisquen. La nostra preocupaci贸 茅s generar oportunitats en la nostra prov铆ncia, i per a a莽貌 en este cas posem a la disposici贸 dels aturats llocs de treball i de les empreses aspirants qualificats per a eixes vacants que necessiten cobrir per a millorar la seua activitat. L’objectiu 茅s que gens de talent castellonenc es malgaste i que desenes d’aturats troben dem脿 la seua oportunitat”.

I 茅s que una de les virtuts d’esta macrotrobada per l’ocupaci贸 茅s la generaci贸 de llocs de treball directes en un mateix dia a Castell贸, ja que s’han confirmat 400 entrevistes per part d’empreses corresponents a 68 perfils professionals concrets que responen a les necessitats actuals de grans i xicotetes corporacions de Castell贸.

“Les xifres d’inscrits avancen l’猫xit ja d’esta iniciativa, per貌 tamb茅 la quantitat d’empreses que participen, m茅s de 25 grans empreses de la prov铆ncia de diferents sectors, una xifra r猫cord que deixar脿 tamb茅 les millors dades d’ofertes d’ocupacions qualificades”, ha assenyalat el president, qui ha constatat esta cita com a “obligat貌ria per a tots els castellonencs que cerquen treball, per貌 tamb茅 a les empreses que cerquen un perfil professional concret”.

En eixe sentit, 茅s important destacar que les empreses participants oferiran durant la jornada llocs de treball en sectors com el cer脿mic, industrial, assegurances, sanitari o gesti贸 ambiental demandant perfils concrets.

Leave a Reply

Your email address will not be published.