Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Música, activitats taurines i concursos gastronòmics este cap de setmana en les Festes Patronals del Port de Sagunt

Música, activitats taurines i concursos gastronòmics este cap de setmana en les Festes Patronals del Port de Sagunt

La població també podrà donar sang en la carpa de la Comissió el dilluns 5 a partir de les 17 h.

El recinte firal de les Festes Patronals del Port de Sagunt va ser inaugurat ahir per l’alcalde de Sagunt Dario Moreno juntament amb la regidora de Festes Asun Moll, membres de la Federació de Penyes Port Sagunt i altres regidors de la corporació municipal. L’obertura del recinte firal va anar a càrrec de la penya Pelito Acaracolao.

Demà dissabte, destaca el concurs de petanca obert a tota la població, el concurs d’allioli i una activitat d’animació infantil. El dia acabarà amb música Queen (Aescena) i l’espectacle taurí en el recinte festiu.

El diumenge 4 d’agost a les 8 h es desenvoluparà un concurs de pesca organitzat pel Club de Pesca AHM. A les 10 h, tendrá lloc l’onzena Matinada motera organitzada per Ruta Custom 66 Komando Saguntum, amb premis, esmorzar, jocs i trofeu per als participants. A les 18 h 1a Exposició de cotxes modificats. A les 23.30 podran gaudir de música remember, Tribut a Queen, en el recinte festiu.

El dilluns 5 d’agost a les 17 h la població podrà donar sang en la carpa de la comissió. A les 19.45 classes de ball de saló per a tot el públic a càrrec dels Campions d’Espanya Sènior. I a les 21 h concurs de ‘pinchos’ de truita de creïlla. La nit acabarà amb bous i vaques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.