fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Nadal a la pla莽a Major s’estrena amb tallers, m脿gia, circ, conta contes i animaci贸 infantil

El Nadal a la pla莽a Major s’estrena amb tallers, m脿gia, circ, conta contes i animaci贸 infantil

Castell贸 programa activitats per a p煤blic familiar del 27 de desembre al 4 de gener en horari de mat铆 i vesprada

El Nadal a la pla莽a Major s’estrena amb tallers, m脿gia, circ, conta contes i animaci贸 infantil

Castell贸 converteix la pla莽a Major en l’escenari del Nadal per a p煤blic familiar. Del 27 de desembre al 4 de gener s’aniran alternant les diferents activitats programades per a p煤blic infantil amb l’objectiu d’oferir una alternativa d’oci durant les vacances escolars i acostar l’esperit nadalenc als m茅s menuts. La proposta, que s’estrena enguany, inclou tallers, manualitats, conta contes, animaci贸, m脿gia, m煤sica i circ segons els dies.

La dinamitzaci贸 infantil s’ha programat en horari de mat铆 i vesprada (d’11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00) per tal de facilitar la participaci贸 de les fam铆lies castellonenques. El programa Nadal a la pla莽a Major, fruit de la col路laboraci贸 entre diverses regidories, compta amb la participaci贸 d’Objetivo Cero, Splai Castell贸 i M贸n d’*Animaci贸, que han previst activitats diverses perqu猫 el p煤blic familiar puga repetir participaci贸.

Objetivo Cero ha dissenyat per als dies 27, 28, 30, 2 i 3 una una oferta d’oci infantil basada en el Nadal des d’un punt de vista respectu贸s amb el medi ambient, at猫s que els materials utilitzats en els diversos tallers seran reciclats i s’apostar脿 aix铆 per l’ecodiseny. A trav茅s de diverses activitats es treballaran les habilitats art铆stiques, psicomotrius, aix铆 com les emocions i se situaran diverses zones on els monitors realitzaran les activitats amb els xiquets i xiquetes. Estan previstos explica contes, danses, can莽ons i estiraments. En aqueixa mateixa zona, tamb茅 es realitzaran tallers d’emocions amb din脿miques per als m茅s xicotets.

A m茅s, la vesprada del 2 de gener la m煤sica tamb茅 es far脿 un lloc en l’escenari de la pla莽a Major. A les 18.30 comen莽ar脿 un concert de rock and roll a c脿rrec del grupo Trece i, a continuaci贸, actuar脿 la Rana Manca.

Splai Castell贸 assumir脿 la dinamitzaci贸 els dies 29, 1 i 4 amb una oferta d’oci infantil i familiar repartida en quatre zones que comprendran activitats d’animaci贸, jocs, expressi贸 art铆stica i tallers. Cada dia s’incorporar脿 una tem脿tica diferent en els tallers perqu猫 xiquets i xiquetes puguen repetir participaci贸. Aix铆, est脿 previst fer un taller de m脿gia perqu猫 els m茅s menuts aprenguen alguns trucs b脿sics, tamb茅 un taller de danses del m贸n i, finalment, un taller de circ perqu猫 puguen fer malabars, practicar amb el di脿bolo, etc猫tera.

A m茅s, el dia 31, coincidint amb la celebraci贸 de la Sant Silvestre, l’煤ltima carrera de l’any i la m茅s popular i familiar de totes, s’ha previst una matinal de jocs a c脿rrec de M贸n d’Animaci贸. D’11.00 a 14.00 hi haur脿 jocs de fusta XXL, un arbre de Nadal per a penjar els desitjos per al nou any i un photocall per a acomiadar 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.