fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules proclamarà aquest dissabte a Desireé Almela Romero Reina de la Vila 2016

Nules proclamarà aquest dissabte a Desireé Almela Romero Reina de la Vila 2016

L’acte serà a les 22 hores al Teatre Alcázar i l’entrada serà lliure fins a completar aforament.

El municipi de Nules viurà aquest cap de setmana la proclamació de la Reina de la Vila 2016. Un títol que aquest any deixarà Ainoa Ibáñez Valls, per donar pas a Desireé Almela Romero.

A més, la Reina d’enguany tindrà una cort d’honor formada per la Dama de Mascarell, Eva Gran Poveda; la Dama de la Clemenules, Anna Gavara Navarro; i la Musa de la Música, Inmaculada Roselló Recatalà. Les dames sortints en aquest cas seran la Dama de la colombicultura 2015, Eliana Marc Martínez; la Dama de Mascarell 2015, Alba Navarro Heredia; la Dama de la Caixa Rural Sant Josep 2015, Carmen Pérez Donaràs; i la Dama de la Música 2015, Vanessa Bellés Esteve.

Així, la localitat de Nules espera viure una de les seues nits més esperades, amb una cerimònia que se celebrarà al Teatre Alcázar, i a la qual, a més de la corporació municipal i la mantenidora d’aquesta edició, Sol Giner Gordillo, assistiran els representants de 16 localitats de la província de Castelló, i es realitzarà un total de 30 ofrenes.

Un acte que donarà el tret de sortida a les festes d’agost, Sant Roc i Sant Bartomeu, gestionades per la regidora Patricia Cascales, i la programació serà aprovada en el ple ordinari d’aquest mes el proper dijous 28 de juliol.

L’acte serà a les 22 hores i l’entrada serà lliure fins a completar aforament.

Constitució de la comissió de festes

L’Ajuntament de Nules va aprovar en el ple ordinari del passat mes d’abril el Reglament de funcionament per la Comissió de Festes de Nules, per al qual es van crear diverses àrees de treball i de la qual podran formar part un màxim de 15 persones. Actualment són nou els candidats presentats oficialment dins el termini oficial de 30 dies obert pel consistori a finals del passat mes de juny.

Leave a Reply

Your email address will not be published.