fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules repetir脿 el taller d’elaboraci贸 d’articles de pell i t猫xtil amb titulaci贸 oficial

Nules repetir脿 el taller d’elaboraci贸 d’articles de pell i t猫xtil amb titulaci贸 oficial

Ser脿 el segon taller amb el qual es vol recuperar oficis tradicionals

Davant la gran acceptaci贸 del primer Taller d’Elaboraci贸 d’Articles de Pell i T猫xtil que va finalitzar recentment, l’Ajuntament de Nules ha decidit repetir este curs amb el qual es vol recuperar oficis tradicionals.

“La idea 茅s comen莽ar el taller nou a principi del mes de maig i donar una oportunitat nova a les persones aturades del poble interessades a aprendre un ofici que els permeta treballar en alguna empresa de la localitat. De manera que en el primer curs han participat un total de 10 persones que han obtingut una titulaci贸 oficial que els permetr脿 treballar en alguna empresa especialitzada”, comenta la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸, Rosa Ventura.

El curs comen莽ar脿 el pr貌xim 6 de maig i t茅 una duraci贸 de 390 hores, les persones interessades poden inscriure-s’hi a l’Ag猫ncia de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament de Nules ubicada a l’edifici de l’antiga Cambra Agr脿ria fins al 25 d’abril.

Aix铆 doncs, este curs amb certificaci贸 de professionalitat sobre elaboraci贸 d’articles en pell i t猫xtil comptar脿 amb pr脿ctiques no laborals en l’empresa local LaPlana Granados Monlle贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.