fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Oliva celebra les Creus de Maig des del confinament

Oliva celebra les Creus de Maig des del confinament

Els festers del Sant铆ssim Crist de Sant Roc d’Oliva han organitzat la I Mostra de Creus de Maig.

Els festers del Sant铆ssim Crist de Sant Roc i l’Ajuntament d’Oliva han organitzat la I Mostra de Creus de Maig a causa de la impossibilitat de celebrar la tradicional festa i el seu concurs. El Covid-19 impedir脿 que es realitze este esdeveniment tan arrelat i popular, per貌 s铆 que possibilitar脿 que els ve茂ns i ve茂nes puguen gaudir des de les seues cases de la primera Mostra de Creus de Maig.

A m茅s, des de la Regidoria de Festes s’ha promogut la col路locaci贸 de dues Creus de Maig a la pla莽a de l’Ajuntament i a la pla莽a de Sant Roc. Per tal de contribuir amb la continu茂tat d’esta festa tan arrelada a Oliva i donar suport a totes les persones que any rere any participen activament en la Festa de les Creus de Maig.

Yolanda Navarro, regidora de Festes d’Oliva, ha assegurat que la instal路laci贸 de dos creus era totalment necessari per a recolzar als Festers del Sant铆ssim Crist de Sant Roc i a m茅s, continuar amb esta tradici贸 tant arrela a la ciutat i que cada any alegra els carrers.

“脡s una festa on tant menuts com majors participen, recorrent tots els racons d’Oliva per tal de gaudir de les Creus de Maig, tots els anys i sobretot enguany mereixien el seu reconeixement” ha afirmat Yolanda Navarro.

Per tal de participar en la I Mostra de les Creus de Maig, els ciutadans realitzaran un treball manual amb una base en forma de Creu, sense restriccions de materials o mida. Decoraran esta creu amb flors elaborades amb qualsevol material. En finalitzar, realitzaran una fotografia i enviaran un correu amb el nom de la fam铆lia o l’artista al correu: mdoloresrosello@hotmail.com. El termini de participaci贸 ser脿 el 30 d’abril.

Leave a Reply

Your email address will not be published.