fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda gaudirà sobre rodes la primera ‘Patinada Popular’ el proper 1 de maig

Onda gaudirà sobre rodes la primera ‘Patinada Popular’ el proper 1 de maig

L’Ajuntament d’Onda ha presentat aquesta vesprada la primera ‘Patinada Popular’ a la ciutat, una carrera sobre patins que recorrerà els principals carrers. Està dirigida a tots els públics i tindrà lloc l’1 de maig. En la presentació han estat presents el regidor de l’àrea d’Esports, Francisco Chalmeta, i Jorge Alarcón, president del club de Ondawheelz.

La carrera arrencarà des del Raval de Sant Josep a les 9.30 hores i disposarà de dos recorreguts: un breu, que finalitzarà en l’aparcament del pavelló Víctor Cabedo; i un altre més llarg, que continuarà pels carrers de la Fira i tornarà per l’avinguda Serra d’Espadà fins a arribar al Víctor Cabedo. Cada participant podrà triar quin prefereix recórrer. Una vegada en la meta, els organitzadors rebran als participants amb ampolles d’aigua. Després de la carrera, podran gaudir de música, carreres d’obstacles, una exhibició de patinatge de les xiquetes del club Ondawheelz i una pista lliure. No és necessària inscripció prèvia. Aquelles persones interessades a participar hauran d’acudir amb els seus propis patins al Raval de Sant Josep abans de l’hora de sortida.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmenta, ha animat a tots els veïns del municipi a gaudir d’aquest esdeveniment que tindrà lloc durant la festivitat del dilluns 1 de maig. “Aquesta és una oportunitat única perquè la gent pugui gaudir plenament d’aquest dia de descans i per fomentar les activitats lúdiques en família”, ha explicat el Chalmeta, qui ha recordat que “l’activitat s’emmarca en el projecte de l’equip de govern de construir una ciutat més saludable i esportivament activa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.