fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola encendrà la Llum de Nadal amb un espectacle pirotècnic

Peníscola encendrà la Llum de Nadal amb un espectacle pirotècnic

La Plaça de Santa Maria acollirà el dia 6 de desembre el compte enrere per a l’encesa.

L’Ajuntament de Peníscola ha anunciat ja quan podrà visitar-se el nou enllumenat nadalenc, que inundarà de llum la seua ciutadella, amb més de milió i mig de llums led.

El compte enrere per a l’encesa de l’espectacular enllumenat, que amplia l’estrenat l’any passat amb la victòria en el concurs de Ferrero Rocher, serà el dia 6 de desembre a partir de les 19.00h.

Per a encendre els llums nadalencs, el consistori té previst acompanyar el compte enrere amb un espectacle pirotècnic, que serà a càrrec de Pirotècnia Tomás, en l’epicentre d’aquest enllumenat especial, la plaça de Santa Maria.

A continuació, els assistents iniciaran el recorregut de més d’un quilòmetre per la ciutat emmurallada, acompanyats de la Banda de Música, que amenitzarà aquesta visita inaugural amb nadales i cançons tradicionals.

Per primera vegada, es podran veure les muralles de Peníscola il·luminades, els característics balcons dels seus carrerons plens de llum, una mar de llum en la Bateria del Calvari i fins a cinc punts fotogràfics, especialment decorats, en el Baluard del Príncep, la plaça de l’Ajuntament, la mateixa plaça de Santa Maria, enfront del Parc d’Artilleria i en les escales que baixen cap a la plaça de Bous.

“Estem molt il·lusionats amb la posada en valor d’aquest nou atractiu turístic, que el Nadal passat ja ens va captivar; així que enguany l’hem reforçat perquè Peníscola siga referent i destinació dels qui busquen la màgia del Nadal a través de la seua llum” ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez.

La Regidoria de Festes està ultimant l’esdeveniment de l’encesa, que espera congregar centenars de persones en el cor del nucli antic de la ciutat, compartint el compte arrere, “la pirotècnia ens recordarà a l’acte de l’any passat que vam compartir amb Jesus Vázquez com a mestre de cerimònies” ha recordat l’edil, Ramón Simó, que ha assegurat posar tot l’esforç dels serveis municipals perquè la vesprada del dia 6 de gener siga l’inici d’un Nadal ple de llum.

Per part seua, la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París, ha destacat la important programació d’activitats previstes per a aquests dies, amb l’enllumenat nadalenc com a marc d’excepció per al Mercat de Nadal i el Mercat Medieval, que es duran a terme en la plaça de Santa Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.