fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Primer Outlet de Moda a Fira Mercat Gandia

Primer Outlet de Moda a Fira Mercat Gandia

Del 14 al 16 de febrer, 17 botigues de la ciutat, amb les millors marques i importants descomptes, liquidaci贸 d鈥檈stoc…

El regidor delegat de Pol铆tiques Econ貌miques i Comer莽, Ferran Mart铆nez, ha presentat aquest mat铆 la I Fira Outlet Moda, la tercera de les 8 fires tem脿tiques d鈥檃questa segona edici贸 de Fira Mercat Gandia. Del 14 al 17 de febrer, al Mercat Municipal del Prado (divendres i dissabte, d鈥11 a 14 h i de 17 a 21 h. Diumenge, d鈥11 a 14 h).

鈥淓s tracta d鈥檜n esdeveniment 煤nic, ja que reuneix en un mateix espai 17 botigues de la ciutat amb les millors marques, oferint un producte outlet. Per aix貌, tenim mol bones expectatives i estem conven莽uts que la ciutadania ho aprofitar脿鈥, ha assegurat Mart铆nez.

D鈥檃ltra banda, el regidor de Comer莽 ha anunciat el primer esdeveniment organitzat per una empresa privada aprofitant les instal路lacions de Fira Mercat Gandia. Aix铆, el pr貌xim dijous 13 de febrer, a les 20.30 h, Carolina Sierra Boutique presentar脿 la seua 鈥淐ol路lecci贸 脕gueda鈥. Mart铆nez ha recordat que les instal路lacions de Fira Mercat estan a disposici贸 de qualsevol empresa que vulga fer un esdeveniment promocional.

I Fira de Mascotes
D鈥檃ltra banda, el regidor de Comer莽 ha valorat molt positivament la I Fira de Mascotes, que va tindre lloc el cap de setmana passat, i per al qual van passar 4.504 visitants, un 68鈥10 % de Gandia, 28鈥22% de la Safor i un 3鈥68% d鈥檃ltres punts.
鈥溾滿ascotes鈥 茅s una de les fires que millor resultat ha obtingut, tant en visites com en vendes. Ha estat una mostra molt completa i carregada de continguts. Les activitats complement脿ries, sobretot les demostracions, han al莽at molta expectaci贸鈥. Prova de l鈥櫭▁it 茅s l鈥檈xcel路lent valoraci贸 de visitants i expositors: un 4.8 i 4.7 (sobre 5), respectivament.
Mart铆nez tamb茅 ha destacat les 1.300 visites que va tindre el diumenge, el que ratifica la decisi贸 d鈥檕brir tamb茅 eixe dia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.