fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Promoci贸 Econ貌mica creen un nou taller de gesti贸 electr貌nica per a professionals del sector comercial a Borriana

Promoci贸 Econ貌mica creen un nou taller de gesti贸 electr貌nica per a professionals del sector comercial a Borriana

El taller est脿 pensat per a comprendre i familiaritzar-se amb les signatures digitals aix铆 com amb la facturaci贸 electr貌nica.

L’Ajuntament de Borriana, a trav茅s de la regidoria de Promoci贸 Econ貌mica ha engegat un taller gratu茂t per a professionals del sector comercial perqu猫 aprenguen els fonaments b脿sics per a poder relacionar-se amb l’administraci贸 a trav茅s de plataformes electr貌niques, on aprendran a familiaritzar-se amb els tipus de signatures digitals existents, aix铆 com saber on aconseguir-les o que utilitats tenen. Per貌 aix貌 no 茅s tot, ja que el curs tamb茅 est脿 dissenyat perqu猫 els i les assistents es formen en la facturaci贸 online, des de com preparar-la fins a com presentar-la.

At茅s que el taller est脿 pensat perqu猫 siga el m茅s pr脿ctic possible, els usuaris i usu脿ries que participen, han de complir una s猫rie de requisits perqu猫 la formaci贸 siga el m茅s 貌ptima possible: d’una banda, han de disposar de signatura digital en el moment d’inici del curs i, per una altra, hauran d’assistir a les sessions de formaci贸 amb un ordinador port脿til en el qual la signatura digital ja estiga instal路lada.

El taller tindr脿 lloc els dies 12, 19 i 26 de novembre en l’Aula d’inform脿tica de la Casa de la Cultura en horari de 15:00h a 17:00h de la vesprada.

S’ha de destacar que hi ha un nombre limitat de places, per la qual cosa l’admissi贸 al curs quedar脿 subjecta a l’ordre d’inscripci贸. Tal com ha explicat la regidora de l’脿rea, Maria Romero, “es tracta de seguir oferint noves eines de gesti贸 electr貌nica a aquells comer莽os que han vist com en els 煤ltims anys la bona utilitzaci贸 dels recursos electr貌nics 茅s b脿sica per al bon funcionament i creixement del seu negoci, aix铆 que animem a tots i totes les interessades a inscriure’s en unes jornades que estaran dividides en tres sessions per a desenvolupar millor cadascuna de les tres tem脿tiques que es tractaran durant els pr貌xims tres dies.

  1. hola
    hola, solo para decir que habra algo mal en la dirrecion google: https://goo.gl/forms/ulgeg907urnalgdd2

    sale esto-> 404: Page not found 鈥 the page https://goo.gl/forms/ulgeg907urnalgdd2 does not exist.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.