fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Segueix el sorteig de la grossa de Nadal i comprova els resultats amb Diari Millars

Segueix el sorteig de la grossa de Nadal i comprova els resultats amb Diari Millars

Algunes questions importants per avui

A quina hora comen莽a el sorteig de Nadal?

El Sorteig de Nadal se celebra en el Teatre Real de Madrid i obri les seues portes a les 8.00 hores del 22 de desembre perqu猫 entren els espectadors. Mitja hora despr茅s es constitueix la junta que presidir脿 el sorteig i llavors les boles fan la seua primera aparici贸 de la jornada. Es mostren al p煤blic i despr茅s s贸n transportades mec脿nicament en la tremuja fins als dos bombos, un de gran destinat als nombres i un altre m茅s xicotet per als premis. A partir de les 9.00 hores els xiquets de Sant Idelfonso comen莽aran a cantar els premis.

Quants diners em poden tocar en la Loteria de Nadal?

Hi ha 17 tipus de premis en la Loteria de Nadal 2015, des dels 400.000 euros per d猫cim del 鈥楪ros鈥 fins als 20 euros d’un reintegrament. Enguany la Loteria de Nadal repartir脿 24,4 milions de premis. Per a aqueix dia, s’han em茅s 160 s猫ries de 100.000 bitllets cadascuna, amb una emissi贸 que ascendeix a 3.200 milions d’euros, dels quals el 70% es destina a premis. A m茅s del 鈥楪ros鈥, el segon premi ascendir脿 a 1,25 milions d’euros i el tercer 茅s de 500.000 euros. Tamb茅 hi haur脿 dos quarts premis de 200.000 euros i vuit cinquens de 60.000 euros.

Quines difer猫ncies hi ha entre d猫cims, bitllets i s猫ries?

El d猫cim 茅s el nom que reben els bitllets i suposa la desena part d’una s猫rie, que 茅s el nombre de vegades que es repeteix en cadascun dels bitllets. El bitllet s贸n els nombres que participen en el sorteig i cadascun consta de deu d猫cims.

On i quan cobrar el meu premi?

Els premis es podran cobrar des de les 18.00 hores del mateix dia 22. En funci贸 de la quantia del premi cal dirigir-se a llocs diferents. Si el premi 茅s inferior a 3.000 euros, 茅s possible cobrar-ho en qualsevol administraci贸 de loteries, per貌 si 茅s superior, s’haur脿 d’acudir a entitats financeres concertades o delegacions comercials de Loteries.

Com cobre una participaci贸?

En el cas de les participacions 茅s la persona o entitat que ha em茅s la participaci贸 la que ha d’abonar l’import guanyat. En tractar-se d’un contracte particular entre el comprador i l’emissor no 茅s l’Administraci贸 de Loteria l’encarregada d’abonar el premi.

Hi ha algun termini per a cobrar-ho?

S铆. El termini m脿xim de pagament caduca al cap de 3 mesos.

Quant haur茅 de pagar a Hisenda?

Els guanys obtinguts per sorteigs estan gravades amb un 20% des del 2013, encara que estaran exemptes els premis l’import dels quals siga igual o inferior a 2.500 euros.

Un bitllet trencat t茅 validesa?

Si est脿 deteriorat cal presentar-ho en una administraci贸 de Loteries perqu猫 la remeta a Loteries i Apostes de l’Estat. Despr茅s de la seua revisi贸 donar脿 l’ordre de pagament si aix铆 ho considera oport煤. En cas que el d猫cim estiga massa deteriorat i persistisquen els dubtes sobre la seua validesa, es remitent a la F脿brica Nacional de Moneda i Timbre, que emet un informe a favor o en contra de ser pagat.

Qu猫 passa si he perdut o m’han robat el d猫cim?

En cas de p猫rdua o robatori 茅s imprescindible posar una den煤ncia davant la Policia o la Gu脿rdia Civil abans que se celebre el sorteig. En la den煤ncia ha de figurar el nombre perdut, la seua s猫rie, fracci贸 i el sorteig al qual es juga, en aquest cas el Sorteig de Nadal. Si el premi 茅s superior a 5.000 euros, es podr脿 sol路licitar en el jutjat una ordre de paralitzaci贸 del pagament de premis. Cal remetre una c貌pia de la den煤ncia i d’aquesta sol路licitud via fax (915335136) a Loteries i Apostes de l’Estat.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.