fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Torna el cicle Teatre Polítik amb l’obra ‘El crèdit’

Torna el cicle Teatre Polítik amb l’obra ‘El crèdit’

L’Auditori Pedro Mercader acollirà aquest divendres la representació de l’espectacle ‘El crèdit’, dins del cicle Teatre Polítik. Es tracta d’una comèdia de Jordi Galceran dirigida per Sergi Belbel i interpretada per Joan Miquel Reig i Tomàs Mestre.

El teatre professional torna a Benicarló aquest divendres i ho fa de la mà del cicle Teatre Polítik, una aposta pel teatre de crítica política i social que es va estrenar el passat 24 de març amb l’obra ‘Ruz-Bárcenas’ i que inclou noms del nivell d’Alberto San Juan, Pedro Casablanc, Sergi Belbel, Jordi Galceran, Joan Miquel Reig o Juli Disla.

L’espectacle que es podrà veure aquest divendres 27 de maig a partir de les 22.00 hores a l’Auditori Pedro Mercader és ‘El crèdit’, una comèdia de Jordi Galceran dirigida per Sergi Belbel i interpretada per Joan Miquel Reig i Tomàs Mestre. Es tracta d’un muntatge que explica la història d’un home que va al banc a demanar un crèdit però el director li’l denega. En comptes d’anar-se’n a casa, pensa que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, reacciona d’una manera inesperada i posa el director en una situació incòmoda.

Les entrades, a un preu de 10 euros, es poden aconseguir de manera anticipada a la Tourist Info i a la taquilla de l’Auditori Pedro Mercader una hora abans de l’espectacle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.