fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Xiquets i xiquetes també celebraran el 9 d’Octubre a Borriana amb el concert de Dani Miquel

Xiquets i xiquetes també celebraran el 9 d’Octubre a Borriana amb el concert de Dani Miquel

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana conjuntament amb l’Institut Valencià de Cultura han programat per a este diumenge dia 8 de les 17 hores a la Plaça Major, un concert de Dani Miquel i els ma-me-mi-mo músics.

En este divertit espectacle per als més menuts de la casa, Dani Miquel el Cantacançons i els seus músics ens porten diverses propostes creatives que naixen de les nostres cançons tradicionals. A través d’estes, també de jocs, podrem conéixer les arrels de la nostra cultura, ja que són cançons que de forma directa o indirecta formen part del nostre caràcter, de la nostra forma de viure i de la nostra forma d’entendre la vida.

Dani Miquel i Antich és professor de dolçaina format al Conservatori José Iturbi de València, impartint classes i col·laborant en diferents grups de danses valencians. Ha compost música per als espectacles l’Alcúdia 1252, Artefactes d’Albena Teatre i l’Ombú i CRU per al 250 aniversari del Jardí Botànic de València. Es defineix a ell mateix com a alquimista musical perquè en la seua experiència musical ha barrejat diferents instruments, alguns convencionals i altres no tant, per aconseguir el seu particular so que s’anomenà “triquilisó”.

El Regidor de Cultura, Vicent Granel, convida als ciutadans del nostre poble a gaudir d’este concert en el qual s’interpretaran les nostres cançons infantils més populars i, també, recorda que en el cas que les condicions meteorològiques no siguen les adequades s’anunciarà amb temps suficient el seu canvi d’ubicació al Teatre Payà.

Leave a Reply

Your email address will not be published.