fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

220 xiquets i xiquetes de Borriana han participat en el VII Campus Multiesportiu Saludable d’Estiu

220 xiquets i xiquetes de Borriana han participat en el VII Campus Multiesportiu Saludable d’Estiu

L’alcaldessa de Borriana ha clausurat el Campus 2020 celebrat en dos torns: del 13 al 24 de juliol i del 27 de juliol al 14 d’agost.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, juntament amb el regidor d’Educaci贸, J. Ramon Monferrer, han clausurat el VII Campus Multiesportiu i d’H脿bits Saludables d’Estiu, organitzat pel Servei Municipal d’Esports (SME), en qu猫 han participat 220 xiquets i xiquetes de la ciutat, en els dos torns organitzats aquest estiu en diferents instal路lacions i punts a l’aire lliure, i amb totes les mesures sanit脿ries i de seguretat.

En la clausura del Campus i mentre els xiquets i xiquetes desfilaven per la pista del pavell贸 poliesportiu municipal de la Bosca per a rebre els seus diplomes i regals, l’alcaldessa ha agra茂t “l’enorme esfor莽 realitzat per l’SME en l’organitzaci贸 d’aquesta edici贸 de 2020”, en la qual han treballat “amb afany” i han aconseguit un “gran 猫xit” tant per la participaci贸, com per l’organitzaci贸.

Un model a seguir d’estrat猫gia i log铆stica en les complicades circumst脿ncies actuals”, ha subratllat Maria Josep Safont, i ha destacat que el Campus d’enguany ha estat marcat per un objectiu b脿sic: “garantir la seguretat de totes les persones que integren el Campus, tant participants com personal i col路laboradors”.

Aix铆 mateix, ha manifestat que el Campus s’ha pogut dur a terme “gr脿cies a la col路laboraci贸 de clubs esportius i del personal voluntari, i al treball de monitors, t猫cnics i, tamb茅, a la participaci贸 en forma de patrocini o suport de fins a dotze empreses col路laboradores”.

El VII Campus Multiesportiu i d’H脿bits Saludables d’Estiu s’ha dut a terme des del 13 de juliol al 14 d’agost, i han participat un total de 220 xiquets i xiquetes organitzats en grups del voltant de 10 integrants i en dos torns: el primer del 13 al 24 de juliol, amb 130 participants, i el segon del 27 de juliol al 14 d’agost, amb 90 participants.

Aquest estiu el Campus s’ha adaptat amb mesures de seguretat i de prevenci贸 contra la Covid-19, per la qual cosa la majoria de les activitats esportives s’han realitzat a l’aire lliure i en diferents instal路lacions, i totes en grups redu茂ts de no m茅s de 10 participants en horari de 9h a 13h.

En aquesta edici贸 s’ha conjugat, un estiu m茅s, la pr脿ctica esportiva amb l’adquisici贸 de valors i conductes que milloren i mantinguen la salut dels xiquets, xiquetes i joves de la ciutat. Amb la pr脿ctica de m茅s d’una vintena de jocs, esports i activitats diferents, tamb茅 han comptat amb esmorzars saludables i tallers de cura de l’esquena, de salut bucodental i de salut podol貌gica.

El Campus Multiesportiu i d’h脿bits saludables s’engloba dins del Pla PATI de promoci贸 de la pr脿ctica esportiva entre escolars i joves de Borriana, i les activitats estan acompanyades de recomanacions i consells per a fer que el dia a dia dels xiquets, xiquetes i joves siga m茅s saludable.

Leave a Reply

Your email address will not be published.