fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 fa una crida a animar al Club B脿squet per al partit del 12 de mar莽

Benicarl贸 fa una crida a animar al Club B脿squet per al partit del 12 de mar莽

Les 13 comissions falleres participaran activament en el partit, que es preveu tota una festa en plenes Falles.

El proper 12 de mar莽, en plenes Falles de Benicarl贸, el Club B脿squet Benicarl贸 disputar脿 un dels 煤ltims partits de la temporada abans de jugar el play off d’ascens a LEB Oro. 脡s per aix貌 que l’Ajuntament de Benicarl贸, de la m脿 del Club i de la Junta Local Fallera, ha fet una crida a tota la poblaci贸 de Benicarl贸 i comarca a omplir el Pavell贸 Poliesportiu Municipal per a gaudir d’un partit que es preveu tota una festa.

El regidor d’Esports, Fernando Jovan铆, el regidor de Policia i Governaci贸, Ilde A帽贸, el president del Club B脿squet Benicarl贸, Enrique Besalduch, i les representants de la Junta Local Fallera Georgina Igual i Pilar Masip, han explicat aquest mat铆 alguns dels motius que els han portat a fer aquesta crida.

芦Volem generar una atmosfera especial per a aquest partit 鈥攈a dit el regidor d’Esports鈥. La marxa del Club i la magnitud que estan aconseguint a nivell esportiu per a la ciutat i per a la comarca 茅s molt gran i volem estar al seu costat en aquest dia tan important禄.

Per al regidor de Policia i Governaci贸, 芦aquest ser脿 un gran dia per al b脿squet i per a l’esport禄. 芦Quan els fallers es bolquen en un projecte, ho saben demostrar de sobres禄, ha assegurat.

El president del Club ha reconegut que 芦en coincidir el partit amb la celebraci贸 de les Falles, els hem volgut cedir el m脿xim protagonisme a les 13 comissions禄. 芦Tindrem un ambient molt faller, amb xaranga inclosa禄, ha assegurat.

Per part de la Junta Local Fallera, Georgina Igual i Pilar Masip ha agra茂t la invitaci贸 del Club B脿squet i han traslladat la il路lusi贸 de totes les comissions. 芦Hem de fer poble, i en aquests partits 茅s on ho hem de demostrar禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.