Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim activa més de 70 grups d’activitats esportives

Benicàssim activa més de 70 grups d’activitats esportives

Més de 830 alumnes s’han inscrit en l’oferta de la regidoria d’Esports.

El poliesportiu municipal ha iniciat esta setmana la programació d’activitats esportives que es desenvoluparan durant la temporada 2019-2020. Com han indicat des de la regidoria, dirigida per Arturo Martí, hui dia el programa compta amb 72 grups d’activitat en marxa i amb 838 alumnes inscrits. Entre l’oferta per a adults, majors de 16 anys, s’inclouen classes de tai-chi, ioga, gimnàstica suau, pilates, balls de saló, batuka, iniciació al running, cardiobox, tenis i/o padel i, com a novetat, el calendari d’activitats inclou GAP (glutis, abdomen i cames). Quasi tots els grups oferits estan complets i només queden places lliures en GAP, tenis, batuka, gimnàstica i per a les classes dels dissabtes de balls de saló.

Pel que respecta a les activitats destinades als més xicotets, els col·legis públics acolliran classes de gimnàstica rítmica i multiesport i, a més el CEIP Palmerar també comptarà amb patinatge i hoquei patines. El pavelló d’esports per la seua part acollirà taekwondo olímpic. I, com a novetat, la zona esportiva de la Carrerasa se suma a l’oferta esportiva amb rugbi i futbol femení. En este cas, queden places lliures per a tenis, gimnàstica rítmica, taekwondo olímpic, multiesport i iniciació al rugbi.

L’edil Arturo Martí, ha destacat el gran acolliment que, com cada temporada, té el programa esportiu municipal “que oferix un ampli ventall d’activitats i a un preu econòmic que aconseguix que el poliesportiu compte amb una gran afluència de gent durant l’horari d’activitat”. Martí ha afegit que, a més d’oferir una programació esportiva atractiva, l’àrea d’Esports també treballa per oferir unes instal·lacions òptimes i, en este cas, ha destacat els treballs de millora que s’estan duent a terme en les instal·lacions de la Carrerasa, consistents en l’arranjament dels actuals vestuaris i col·locació d’un clos entre el camp de futbol i la zona de work out i el rocòdrom. “Una sèrie de millores que eren un compromís de l’equip de govern, ja que cada vegada són més els veïns que trien practicar esport a l’aire lliure i l’adequació d’este espai esportiu era necessari”, ha finalitzat Martí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.