fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Bisontes Castelló finalitza la seua pretemporada després de guanyar 1-6 a Alzira

Bisontes Castelló tanca una immaculada pretemporada sense conèixer la derrota després de véncer en la seua última trobada 1-6 en la presentació de l’Alzira FS.

Arrancava bé la trobada per als Castellonencs els qui al cap de 3 minuts ja guanyaven 0-1 d’un fort tret exterior. Amb avantatge visitant les ocasions se succeïen en l’àrea de l’Alzira fins que el minut 19 Charly pujava el 0-2 de doble penal amb el qual arribava al descans.

Amb esta victòria Bisontes aconsegueix completar la seua pretemporada amb 5 victòries i 1 empat davant equips del calibre de FC Barcelona o el Peníscola RehabMedic. Ara toca pensar en el pròxim dissabte a les 17:30h en el Pavelló Ciutat de Castelló davant el CD Uma Antequera.