fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Bisontes Castellón venç 0-6 a Manresa i ja espera a casa al Líder CCR

Bisontes Castellón manté les seues opcions intactes de lluitar per l’ascens després de vèncer 0-6 al Manresa FS en un partit molt seriós que va dominar de principi a fi.

Gran ambient en el “Pujolet” de Manresa on cal destacar el bon tracte rebut cap a la directiva Castellonenca desplaçada a terres Catalanes. Abans de començar la trobada el jugador Cassio va rebre un emotiu homenatge en el que el seu club anara al centre de la pista.

Arrancava molt bé plantat en pista Bisontes sabedor que no podia punxar doncs el líder CCR havia vençut en el seu partit. Els de Manolin fidels al seu estil de joc tocaven i tocaven cercant la meta defensada per Aleix. Fruit de la insistència al cap de 5 minuts, David amb un tret ras croat pujaven el primer de la vesprada. El mateix David s’encarregava d’establir 3 minuts després el 0-2 en finalitzar una jugada d’estratègia en un servei de cantonada. El Manresa estrenyia i cercava les contres però Falcón simplement estava genial i cap a honor al seu sobrenom de “Gat” amb parades impossibles. Els Castellonencs també disposaven de clares ocasions en les sabatilles d’Eric i Òscar però les pilotes s’anaven fora per poc. Mancant 6,16 per al descans Bisontes es posava amb 5 faltes i quan restaven 40 segons per a la finalització de la primera part, els col·legiats decretaven una falta en contra de Bisontes que es convertia en un doble penal. Eixia Salam des de la banqueta i detenia el tret d’una parada deixant la porteria a zero i tallant qualsevol tipus de reacció del Manresa.

Després de la represa seguia la tònica de la primera part amb un Bisontes molt sòlid que no baixava el ritme. Al cap de 24 minuts de nou David d’un fort “trallazo” a l’esquadra esquerra de la meta local pujava el 0-3. De nou David en el minut 31 finalitzar una ràpida contra per a pujar la cambra en el seu compte que particular. Li la jugava Manresa amb Gordillo de porter jugador mancant 11,40 per a acabar el partit i Falcón en el minut 33 després de blocar la pilota i llançar des de la seua pròpia àrea a porta buida pujava el 0-5. En els minuts finals novament eixia a relluir de nou el talent de Falcón fent possible que la porteria es quedara a zero. Santy en el minut 37 de Penal tancava la golejada i els tres punts viatgen cap a Castelló

Dissabte vinent a les 17 h rebran en el Pavelló Ciutat de Castelló al CCR, actual líder al qual li separa tan sols 2 punts.