Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Bisontes i Burela protagonitzen un gran partit decidit en els instants finals

Bisontes i Burela protagonitzen un gran partit decidit en els instants finals

El Ciutat de Castelló va vibrar amb l’emoció del partit.

Gran partit el disputat en el Pavelló Ciutat de Castelló amb un Bisontes Castelló que va tutejar a un ferm rival a l’ascens com el Burela. Després de diverses ocasions del conjunt de Manuel Collado, els Castellonencs eren penalitzats amb el punt de Juanfran després d’un servei de cantonada quan el partit ja expirava.

Gran ambient en el coliseu Castellonenc per a presenciar el gran partit de la Jornada 4 de LNFS amb les càmeres de Laliga4 sports en directe. Van disposar de la primera ocasió gens més assenyalar l’àrbitre l’inici del partit amb un tret de Lluc que va acabar estavellant-se en el travesser. Chema es va sumar a l’atac a la recerca del primer punt, però el seu tir ho acabe detenint Edu. Juanfran va disposar de l’ocasió més clara dels visitants, no obstant això, Nacho Serra va detenir el colp del jugador rival. A pesar que ambdues esquadres van tenir ocasions, cap va aconseguir trencar l’empat inicial.

La tònica no va variar després del pas per vestuaris. Ambdues esquadres van continuar acumulant ocasions, encara que cap d’elles va acabar en el fons de les malles de la porteria rival Pope, per part dels visitants, i David, pels locals, van ser els que van estar més prop de signar el primer. A dos minuts del final, Juanfran va signar el primer i úni punt que va permetre a Peixos Rubén Burela emportar-se els tres punts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.