fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana convoca ajudes per als clubs i entitats esportives per un import global de 100.000 euros

Borriana convoca ajudes per als clubs i entitats esportives per un import global de 100.000 euros

Amb la finalitat de finan莽ar les despeses corrents dels programes anuals d’activitats durant l’any 2022.

L’Ajuntament de Borriana ha convocat les subvencions per als clubs i les entitats esportives locals, amb la finalitat de fomentar la col路laboraci贸 i la gesti贸 d’activitats esportives i finan莽ar les despeses corrents dels programes anuals d’activitats durant l’any 2022. El termini de presentaci贸 de sol路licituds finalitza l’11 de novembre.

Per a la qual cosa, el consistori destina un import global m脿xim de 100.000 euros. Poden accedir a la condici贸 de beneficiari les entitats esportives que estiguen inscrites en el Registre de clubs, en federacions i en altres organismes esportius de la Comunitat Valenciana, amb domicili social a Borriana.

Segons s’estableix en les bases de la convocat貌ria, aquestes subvencions s贸n compatibles amb la percepci贸 d’altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, procedents de qualsevol Administraci贸 o d’ens p煤blics o privats, nacionals, de la Uni贸 Europea o d’organismes internacionals.

Les subvencions van destinades als clubs i entitats esportives locals, classificats en tres categories o grups: esports col路lectius de competici贸, esports individuals amb participaci贸 en competicions federades i esports individuals sense participaci贸 en competicions federades.

Els criteris de valoraci贸 que es tenen en compte per a la concessi贸 de les subvencions en s贸n b脿sicament dos: la participaci贸 en el projecte 鈥淓sport al teu Club鈥, en qu猫 s’imputaran directament 20 euros per cada escolar fins a la categoria benjam铆 inclusivament durant la temporada 2022/2023, i el 55% de la quantitat restant de la subvenci贸 per les activitats pr貌pies de l’entitat.

El procediment de concessi贸 de les subvencions es tramitar脿 en atenci贸 al percentatge de repartiment entre els grups 1 (70%), 2 (22,5%) i 3 (7,5%) en r猫gim de concurr猫ncia competitiva, a partir de la comparaci贸 de les sol路licituds presentades, a fi d’establir una prelaci贸 entre les sol路licituds d’acord amb els criteris de valoraci贸 que es fixen amb car脿cter general en l’Ordenan莽a reguladora de subvencions i amb qu猫, amb car脿cter espec铆fic, es fixen en les bases.

Entre les obligacions dels beneficiaris figura que sempre que s’estampe el logotip del club en la roba de competici贸, d’entrenament i roba de passeig de tots els esportistes, t猫cnics, delegats i ajudants que formen part del club, caldr脿 afegir el logotip del Servei Municipal d鈥橢sports.

El logotip de l鈥橲ME tamb茅 haur脿 de figurar en la cartelleria en qu猫 es publicite el club i en la de tots els esdeveniments esportius que s’organitzen i publiciten a trav茅s de cartells, fullets, d铆ptics, tr铆ptics, fulls d’inscripci贸, etc. Igualment, haur脿 de constar en les pancartes publicit脿ries, photocall i qualsevol suport f铆sic publicitari de grans dimensions.

En la p脿gina web del Club s’inseriran permanentment els logotips de l’Ajuntament de Borriana i del Servei Municipal d鈥橢sports amb enlla莽os a les p脿gines inicials de les dos p脿gines web en un lloc preferent de la p脿gina d’inici.

Les sol路licituds s’han de presentar en el Registre electr貌nic de l’Ajuntament de Borriana, a trav茅s de l鈥櫭簊 del tr脿mit electr貌nic espec铆fic: Subvenciones entitats esportives 2022, adjuntant els models normalitzats establerts a l鈥檈fecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.