fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana presenta un renovat Circuit Local de Curses Populars amb cinc proves puntuables

Borriana presenta un renovat Circuit Local de Curses Populars amb cinc proves puntuables

Maraclot, Volta al Clot, 5K Solidària de Salesians, 10K i un nou 21K serà l’aposta per a este any.

Borriana ha presentat la tercera edició del Circuit Local de Curses Populars que comptarà amb cinc proves puntuables per aconseguir el millor temps de tot l’any a la localitat. El regidor d’Esports, Vicent Granel, al costat del tècnic, José Socarrades, han presentat el circuit acompanyats dels clubs i associacions que organitzen les diferents proves, el president d’Amics del Clot, Ximo Planelles, Juane Gumbau de Cooperadors Salesians i Xenia Franch de Corpore Team.

El 10K Ciutat de Borriana el diumenge 8 d’abril, el 5K Solidari de Salesians l’1 de maig, el Maraclot, el 3 de juny, la Volta al Clot, el 12 d’agost, i un 21K combinat amb un 10K, el 28 d’octubre seran les proves que es realitzaran este any al municipi.

Es tracta “d’un projecte aglutinador dels aficionats a les curses populars que vol premiar la participació dels i les corredores en les diferents proves que durant l’any té a la nostra ciutat com a escenari”, ha explicat Granel.

El nou circuit ha renovat alguna prova i aglutinat altres amb l’objectiu de ser més atractiu per als participants. Així, la primera de les proves arribarà la segona setmana de Pasqua amb el 10K Ciutat de Borriana, i el seu tradicional recorregut. Esta prova s’integra també el circuit provincial de carreres, i encara estan obertes les inscripcions. L’1 de maig serà el torn de la 5K Solidària de Cooperadors Salesians, que manté el recorregut i que tindrà l’eixida des del pati del centre educatiu. Per la seua banda, Amics del Clot abanderen dues de les proves més significatives del circuit, el Maraclot, conegut com la marató per relleus, es participa per equips en la seua sisena edició de la prova que a nivell autonòmic és pionera pel que fa als relleus. El 3 de juny serà la prova en el paratge natural del Clot. I de la mateixa manera, arribarà el 12 d’agost la XVII edició de la Volta al Clot, una de les proves més tradicionals a la localitat, i que consisteix a donar dues voltes al paratge natural per sumar sis quilòmetres.

Finalment, Corpore Team s’incorpora a l’organització de proves de carreres a Borriana i aposta per una 21K combinada amb un 10K, amb l’objectiu d’aconseguir una alta participació. La mitja marató se celebrarà el 28 d’octubre, i pretén recórrer els atractius més emblemàtics de la ciutat passant pel Port, les platges de Borriana o el Clot, per a més tard accedir a les principals carrers de la ciutat.

Cinc proves que busquen aglutinar les diferents modalitats i circuits que hi ha actualment, i que siguen atractius perquè el circuit concloga amb el millor dels ànims. El web de l’SME comptarà amb la informació de les cinc proves, i els enllaços per poder realitzar les inscripcions en cadascuna d’elles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.