fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana presenta un renovat Circuit Local de Curses Populars amb cinc proves puntuables

Borriana presenta un renovat Circuit Local de Curses Populars amb cinc proves puntuables

Maraclot, Volta al Clot, 5K Solid脿ria de Salesians, 10K i un nou 21K ser脿 l’aposta per a este any.

Borriana ha presentat la tercera edici贸 del Circuit Local de Curses Populars que comptar脿 amb cinc proves puntuables per aconseguir el millor temps de tot l’any a la localitat. El regidor d’Esports, Vicent Granel, al costat del t猫cnic, Jos茅 Socarrades, han presentat el circuit acompanyats dels clubs i associacions que organitzen les diferents proves, el president d’Amics del Clot, Ximo Planelles, Juane Gumbau de Cooperadors Salesians i Xenia Franch de Corpore Team.

El 10K Ciutat de Borriana el diumenge 8 d’abril, el 5K Solidari de Salesians l’1 de maig, el Maraclot, el 3 de juny, la Volta al Clot, el 12 d’agost, i un 21K combinat amb un 10K, el 28 d’octubre seran les proves que es realitzaran este any al municipi.

Es tracta “d’un projecte aglutinador dels aficionats a les curses populars que vol premiar la participaci贸 dels i les corredores en les diferents proves que durant l’any t茅 a la nostra ciutat com a escenari”, ha explicat Granel.

El nou circuit ha renovat alguna prova i aglutinat altres amb l’objectiu de ser m茅s atractiu per als participants. Aix铆, la primera de les proves arribar脿 la segona setmana de Pasqua amb el 10K Ciutat de Borriana, i el seu tradicional recorregut. Esta prova s’integra tamb茅 el circuit provincial de carreres, i encara estan obertes les inscripcions. L’1 de maig ser脿 el torn de la 5K Solid脿ria de Cooperadors Salesians, que mant茅 el recorregut i que tindr脿 l’eixida des del pati del centre educatiu. Per la seua banda, Amics del Clot abanderen dues de les proves m茅s significatives del circuit, el Maraclot, conegut com la marat贸 per relleus, es participa per equips en la seua sisena edici贸 de la prova que a nivell auton貌mic 茅s pionera pel que fa als relleus. El 3 de juny ser脿 la prova en el paratge natural del Clot. I de la mateixa manera, arribar脿 el 12 d’agost la XVII edici贸 de la Volta al Clot, una de les proves m茅s tradicionals a la localitat, i que consisteix a donar dues voltes al paratge natural per sumar sis quil貌metres.

Finalment, Corpore Team s’incorpora a l’organitzaci贸 de proves de carreres a Borriana i aposta per una 21K combinada amb un 10K, amb l’objectiu d’aconseguir una alta participaci贸. La mitja marat贸 se celebrar脿 el 28 d’octubre, i pret茅n rec贸rrer els atractius m茅s emblem脿tics de la ciutat passant pel Port, les platges de Borriana o el Clot, per a m茅s tard accedir a les principals carrers de la ciutat.

Cinc proves que busquen aglutinar les diferents modalitats i circuits que hi ha actualment, i que siguen atractius perqu猫 el circuit concloga amb el millor dels 脿nims. El web de l’SME comptar脿 amb la informaci贸 de les cinc proves, i els enlla莽os per poder realitzar les inscripcions en cadascuna d’elles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.