fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló en Bici durà a terme una iniciativa anomenada Bici Blanca o GhostBike

Castelló en Bici durà a terme una iniciativa anomenada Bici Blanca o GhostBike

Castelló en Bici, col∙lectiu en defensa de l’ús de la bicicleta, amb motiu de l’assassinat d’un ciclista per la violència del trànsit al nucli urbà de la ciutat de Castelló de la Plana durà a terme el diumenge 12 de gener a les 11h la iniciativa de la bici blanca o Ghostbike per retre homenatge a les ciclistes que ens han deixat per culpa de la violència del trànsit.

Castelló en Bici entitat que pretén promoure l’ús segur, habitual i sostenible de la bicicleta com a eina de mobilitat. Amb motiu de l’assassinat d’un ciclista al nucli urbà de la ciutat de Castelló de la Plana, el passat 26 d’octubre de 2019, vol dur a terme una iniciativa anomenada Bici Blanca o GhostBike.

Aquesta iniciativa també s’ha hagut de portar a terme en altres comarques del País Valencià i en altres territoris de l’Estat Espanyol, i també en altres llocs arreu del món. Es tracta d’encadenar una bicicleta que s’ha pintat de blanc en el lloc on va ocórrer el succés, per recordar les ciclistes que ja no hi són per culpa de la violència del trànsit. Al mateix temps, serveix per ha deixar marcat el que va ocórrer i reivindicar al mateix temps per a què això no pot tornar a passar.

Des del col∙lectiu ciclista, s’anima a acudir a tothom el dia 12 d’octubre a les 11.00 a l’avinguda del mar per tal de fer una marxa ciclista per anar cap al punt concret de l’avinguda junt a la parada del tram que va destrossar el ciclista desprès d’haver sigut envestit pel cotxe, i dipositar‐hi la bici blanca, en un acte significatiu per retre homenatge a les ciclistes que han hagut de deixar aquest món, per aquestes circumstàncies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.