fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Desenes de nadadors compleixen el repte solidari de nadar per l’Associaci贸 S铆ndrome de Down a Benic脿ssim

Desenes de nadadors compleixen el repte solidari de nadar per l’Associaci贸 S铆ndrome de Down a Benic脿ssim

La prova ha comen莽at a les deu del mat铆 i ha comptat amb la pres猫ncia de l’alcaldessa, Susana Marqu猫s i el regidor d’esports, Javier Alonso.

L’Alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu猫s, ha donat el tret d’eixida aquest mat铆 a la prova solid脿ria impulsada per la Piscina Municipal de Benic脿ssim i el Club de Nataci贸 Castalia de nadar fins a aconseguir els 10 quil貌metres en solidaritat per l’Associaci贸 S铆ndrome de Down.

Marqu猫s ha assenyalat que 鈥溍﹕ un orgull veure com en el nostre municipi l’esport i la solidaritat van sempre units. Avui, les nostres instal路lacions es posen al servei d’una fi solid脿ria gr脿cies a aquest impuls dels nadadors i dissabte que ve ser脿 el camp del futbol el que acollir脿 el torneig solidari de benjamins de futbol. Benic脿ssim 茅s una refer猫ncia en molts sentits, per貌 sobretot ho som en solidaritat i aix铆 ho vam demostrar cada dia鈥.

Han sigut desenes els nadadors de tota la prov铆ncia els que s’han acostat fins a les instal路lacions per a participar en el repte solidari i aix铆 sumar s猫ries a la prova. En total s’havien de nadar 100 s猫ries de 100 metres que s’anaven superant a poc a poc amb la participaci贸 dels esportistes.

Cadascun en funci贸 de les seues capacitats i de la seua condici贸 f铆sica, tots han anat sumant metres al repte.

La piscina ha dedicat fins a cinc carrils en alguns moments de la prova amb major aflu猫ncia de p煤blic, deixant lliures sempre algun per als usuaris convencionals i tot el mat铆 ha discorregut amb un excel路lent ambient i molta alegria tant pels quals participaven com pels amics que s’han acostat a animar als nadadors.

La recaptaci贸 de la prova solid脿ria s’ha aconseguit gr脿cies a qu猫 s’ha donat un euro per cada nadador extern de la piscina i, a m茅s, per als usuaris abonats s’ha instal路lat una guardiola solid脿ria on han pogut dipositar les seues donacions.

Torneig de futbol solidari de Benjamins

D’altra banda, dissabte que ve 2 de gener, des de les 9 hores, el camp de futbol municipal acollir脿 el Torneig solidari de Benjamins. Organitzat per la Penya l鈥橝fici贸 i el CD Benic脿ssim, fins a 11 equips de xicotets futbolistes, acudiran fins a Benic脿ssim per a jugar la competici贸 que, durant tot el dia arreplegar脿 aliments que aniran destinats a l’ONG municipal, Sant Vicent de Pa煤l.

Els equips participants vindran de tota la prov铆ncia, Onda, Castell贸, Almassora i la Vall d’Alba, entre uns altres, per a competir, divertir-se i col路laborar amb una fi solid脿ria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.