fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El CD Castell贸 s’ha sumat a la campanya “Apadrina el teu arbre” de l’Ajuntament de Castell贸, impulsada per l’脌rea de Sostenibilitat Ambiental del consistori de la capital de la Plana.

El CD Castell贸 s’ha sumat a la campanya “Apadrina el teu arbre” de l’Ajuntament de Castell贸, impulsada per l’脌rea de Sostenibilitat Ambiental del consistori de la capital de la Plana.

A trav茅s d’aquesta acci贸, els ciutadans i ciutadanes inscrites podran comunicar l’estat dels arbres apadrinats, compartir fotos a trav茅s de les xarxes socials i dur a terme un seguiment de l’arbre m茅s proper.

A trav茅s d’aquesta acci贸, els ciutadans i ciutadanes inscrites podran comunicar l’estat dels arbres apadrinats, compartir fotos a trav茅s de les xarxes socials i dur a terme un seguiment de l’arbre m茅s proper. Aquest mat铆, un jugador del primer equip de bona planta com 茅s Jes煤s L贸pez, ha visitat l’exemplar que ha apadrinat l’entitat albinegra: una garrofera que est脿 molt prop de l’Estadi Cast脿lia, situada en el Passeig del Periodista Paco Pascual, entre Pintor Francisco Vidal Serrulla i Manuel Rozal茅s Sales.

La campanya “Apadrina el teu arbre”, llan莽ada el passat mes d’octubre, ja ha superat en tan sols tres setmanes, 150 dels 225 exemplars d’esp猫cies perennes (tarongers, carrasques, garroferes, grev铆l路lees…), 茅s a dir, m茅s del 60% dels arbres apadrinats.

Per a poder apadrinar un arbre, les persones, fam铆lies, clubs, col路legis i associacions interessats i interessades han d’entrar en el portal institucional www.castello.es i punxar en l’apartat de medi ambient. Una vegada all铆, podran accedir a la campanya on trobaran un mapa amb la ubicaci贸 i un llistat amb les esp猫cies. Una vegada escollit l’exemplar, s’haur脿 d’enviar un correu amb les dades personals i l’exemplar triat al correu electr貌nic medioambiente@castello.es o trucant per tel猫fon al 964 22 16 58.

Leave a Reply

Your email address will not be published.