fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Club de Voleibol Mediterraneo rep a casa al Tèxtil Santanderina

El Club de Voleibol Mediterraneo rep a casa al Tèxtil Santanderina

El dissabte 5 de novembre a les 17:30 hores en el Pavelló Pablo Herrera del Grau, es disputarà la quarta jornada de la Superliga Masculina.

L’equip Castellonenc s’enfronta a un rival directe el Tèxtil Santanderina, tots dos equips es troben en una situació en la qual la victòria o la derrota els pot col·locar en la lluita per la zona mitjana de la taula o per la zona baixa de la taula.

Els de Sergio Navarro han preparat a consciència la trobada tàcticament, ara solament falta que els jugadors realitzen un gran partit i aconseguisquen la seua primera victòria de la temporada.

Aquests has sigut els jugadors convocats pel CV Mediterrani de Castelló: Navarta, López, Vives, Martín, Giménez, Graells, Marín, Dinca, Marco, Blasco, Mateo, Lucas, Muriach, com a entrenador Sergio Navarro, com a segon entrenador José María Álvarez.

Per part de Melilla: Mohamed, Kaddur, Moranta, Monfort, Méndez, Alcober, Morabet, Dos Santos, Ibarne, El Ghadef, Mahdjoubi, Entrenadors Salim Abdelkader i Aitor Agranar-vos.

Sergio Navarrés entrenador “l’equip ve de realitzar tres bones trobades malgrat no conéixer encara la victòria, el partit davant el Melilla rendim molt bé, esperem que aquestes bones sensacions es materialitzen en un gran partit per la nostra banda aquest dissabte”.

José María Álvarez entrenador “per a nosaltres aconseguir 3 punts en aquest partit és molt important, sabem que Tèxtil Santanderina ve de realitzar 3 bons partits, esperem també que influïsca el factor pista a favor nostre, per a intentar aconseguir la nostra primera victòria de la temporada”.

Santi López president “sabem quin és la nostra lliga, Tèxtil Santanderina i F.C. Barcelona seran els nostres dues pròximes trobades, és vital per a nosaltres realitzar bons partits i intentar portar-nos el màxim de punts possibles per a cercar la zona mitjana de la taula, els nostres jugadors es troben en un bon estat de forma i eixiran a donar el millor de si, a més l’equip estarà al complet per al partit de demà dissabte. Des d’aquestes línies demanem a tots els afeccionats que vengen a animar i donar suport al nostre equip, el factor pista pot ser també la clau per a traure el partit de matí”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.