fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Patronat d’Esports obri les inscripcions per als cursos de nataci贸 dels mesos d’estiu a Castell贸

El Patronat d’Esports obri les inscripcions per als cursos de nataci贸 dels mesos d’estiu a Castell贸

El per铆ode d’inscripci贸 comen莽a hui, 13 de juny, i les classes s’iniciaran, en alguns casos, a partir del 25 de juny.

Hui, 13 de juny, comen莽a el per铆ode d’inscripci贸 per als cursos de nataci贸 que desenvolupa el Patronat d’Esports durant els mesos d’estiu. Les tres piscines municipals, la d’Emilio Fabregat del Grau (juliol i agost), la Piscina Ol铆mpica de Gaet脿 Huguet (juliol) i la de Cast脿lia (juliol) oferiran classes espec铆fiques segons l’edat. Estos cursos van dirigits a nens de 2 i 3 anys, de 4 i 5 anys, de 6 a 14 anys i per a adults. Tamb茅 es realitzen cursos intensius per a xiquets que comen莽aran a partir del 25 de juny. Els preus oscil路len entre els 30.93 i 45.68 euros, segons el nombre de dies a la setmana que es participe.

Al marge d’estes classes d’iniciaci贸 i perfeccionament, i sempre que s’aconseguisca un nombre m铆nim de persones, el Patronat d麓Esports tamb茅 ofereix classes d’aer貌bic en l’aigua per a majors de 16 anys, de matronataci贸 (pre-part) i de nataci贸 salut. Per a esta 煤ltima es requereix certificat m猫dic respecte a la patologia, amb diagn貌stic i tractament.

Els horaris per a les diferents activitats aqu脿tiques es poden consultar en les oficines del Patronat d’Esports (C/Columbretes, 22) o a la p脿gina web http://esports.castello.es

Leave a Reply

Your email address will not be published.