fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Patronat d’Esports obri les inscripcions per als cursos de natació dels mesos d’estiu a Castelló

El Patronat d’Esports obri les inscripcions per als cursos de natació dels mesos d’estiu a Castelló

El període d’inscripció comença hui, 13 de juny, i les classes s’iniciaran, en alguns casos, a partir del 25 de juny.

Hui, 13 de juny, comença el període d’inscripció per als cursos de natació que desenvolupa el Patronat d’Esports durant els mesos d’estiu. Les tres piscines municipals, la d’Emilio Fabregat del Grau (juliol i agost), la Piscina Olímpica de Gaetà Huguet (juliol) i la de Castàlia (juliol) oferiran classes específiques segons l’edat. Estos cursos van dirigits a nens de 2 i 3 anys, de 4 i 5 anys, de 6 a 14 anys i per a adults. També es realitzen cursos intensius per a xiquets que començaran a partir del 25 de juny. Els preus oscil·len entre els 30.93 i 45.68 euros, segons el nombre de dies a la setmana que es participe.

Al marge d’estes classes d’iniciació i perfeccionament, i sempre que s’aconseguisca un nombre mínim de persones, el Patronat d´Esports també ofereix classes d’aeròbic en l’aigua per a majors de 16 anys, de matronatació (pre-part) i de natació salut. Per a esta última es requereix certificat mèdic respecte a la patologia, amb diagnòstic i tractament.

Els horaris per a les diferents activitats aquàtiques es poden consultar en les oficines del Patronat d’Esports (C/Columbretes, 22) o a la pàgina web http://esports.castello.es

Leave a Reply

Your email address will not be published.