fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La piscina d’estiu de Sant Josep obri l’1 de juliol a la Vall d’Uixò

La piscina d’estiu de Sant Josep obri l’1 de juliol a la Vall d’Uixò

El preu de les entrades serà de 3 euros per als adults i 1,5 euros per als xiquets i jubilats.

La Piscina d’Estiu de Sant Josep de la Vall d’Uixó obrirà la temporada este diumenge, 1 de juliol, fins a finals d’agost. L’empresa concessionària que presta el servei manté el preu de les entrades: 3 euros per als adults (majors de 14 anys) i 1,5 euros per als xiquets i jubilats.

L’alcaldessa, Tania Baños, i el regidor d’Esports i Turisme, Higi Daniel, han visitat este matí les instal·lacions, en les quals s’estan ultimant els detalls per a l’obertura. Així, han destacat que esta piscina “complementa l’oferta turística i també ofereix als vallers i valleres una alternativa perquè puguen gaudir de l’estiu i refrescar-se amb un bany”.

En este sentit, han apuntat que el servei “dóna un valor afegit al Paratge de Sant Josep” durant estos dos mesos. Igual que el cicle de concerts Singin’ in the cave que es va presentar ahir, o les activitats esportives que se celebren en la pista de ball: aerolatino, patinatge, botes de rebot, lindy hop (ritmes) i pilates.

No obstant açò, han recordat que l’actual equip de govern té un projecte turístic “amb les Coves de Sant Josep com a base” però “que també aprofita este flux de turistes perquè coneguen el casc urbà a través del Camí de l’Aigua”. Per açò, per a este estiu també s’han programat diverses visites i rutes guiades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.