fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La V edici贸 del Maraclot arriba a Borriana el pr貌xim 4 de juny

La V edici贸 del Maraclot arriba a Borriana el pr貌xim 4 de juny

Els membres del club Amics del Clot i la regidoria d’Esports presenten un esdeveniment que tornar脿 a reunir a centenars de participants en la carrera de relleus m茅s participativa del circuit local.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, i els directius del club d’atletisme Amics del Clot, han presentat una nova edici贸 de la coneguda prova del Maraclot, que per cinqu猫 any tornar脿 a reunir a centenars d’aficionats i aficionades a aquest esport en l’incomparable marc del Clot de la Mare de D茅u. Tal com han recordat des del primer moment, tant el regidor com el representant del club, Ximo Planelles, 鈥渦na de les novetats 茅s que avancem l’hora d’inici de la prova a les vuit del mat铆, amb la intenci贸 d’evitar que els 煤ltims corredors a prendre el relleu no hagen de patir l’augment de temperatures que es va produint amb el pas de les hores鈥.

Planelles ha recordat que 鈥渟i en anys anteriors els i les 煤ltimes corredores arribaven entre la una i les dues del migdia, enguany intentarem acabar quasi una hora abans per a evitar eixes mol猫sties per altes temperatures鈥. Per la seua banda el director de la carrera, Vicent Dom茅nech ha volgut explicar que 鈥渆s tracta d’una cursa totalment diferent a les altres, ja que et permet tant c贸rrer com vore c贸rrer a la resta de participants. En tot moment hi ha gent passant per meta, ambient en cada rac贸, i el fet que siguen relleus augmenta eixa sensaci贸 de companyonia en c贸rrer en equip o preparar-se i entrenar-se pr猫viament junts鈥. A m茅s, Dom茅nech tamb茅 ha anunciat que 鈥渟’habilitar脿 una zona especial amb carpes perqu猫 aquells equips que inscriuen a molts corredors en la prova disposen d’un lloc on concentrar-se, dipositar el material i que els servisca com a punt de trobada鈥. Per la seua banda, el regidor d’Esports, Vicent Granel ha recordat que 鈥渆s mant茅 oberta la inscripci贸 fins al pr貌xim 30 de maig, encara que vist l’猫xit d’edicions anteriors confiem que els 150 equips que tenim com a m脿xim establit podran completar-se durant les pr貌ximes dates, la qual cosa tornar脿 a convertir al Maraclot en una de les proves m茅s atractives, multitudin脿ries i divertides del nostre Circuit Local de Curses Populars, del qual en ser脿 la seua segona prova鈥.

Respecte a les categories en les quals es dividir脿 la prova, de nou constar脿 d’una masculina, una femenina, la mixta amb dues dones i dos homes en cada equip inscrit, i la minimalista, per a aquells equips que decidisquen utilitzar un tipus de cal莽at minimalista a l’hora de completar la prova. Es lliuraran tres premis per a cada categoria, excepte en la minimalista on solament hi haur脿 un guard贸, i tamb茅 s’ha disposat un trofeu per a la volta m茅s r脿pida tant en categoria femenina com a masculina.

Granel ha volgut tancar la presentaci贸 鈥渁nimant a la inscripci贸 a totes aquelles persones que habitualment entrenen amb companys o companyes, amb amics i amigues, ja que precisament aquesta prova est脿 pensada per a gaudir de compartir la passi贸 per l’atletisme, amb el que estem segurs que tornar脿 a convertir-se per cinquena vegada consecutiva en una festa per als aficionats i aficcionades al running鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.