fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament Onda inverteix 245.000 euros en convenis esportius per a fomentar una ciutat més saludable

L’Ajuntament Onda inverteix 245.000 euros en convenis esportius per a fomentar una ciutat més saludable

L’Ajuntament d’Onda estreta llaços amb els clubs esportius de la ciutat a través de la firma d’onze convenis, amb l’objectiu de fomentar l’esport perquè la ciutat siga més saludable i donar suport a les distintes modalitats que es practiquen al municipi.

Per a això, des de l’àrea d’esports que dirigeix Francisco Chalmeta s’ha invertit un total de 244.850 euros repartits entre les següents entitats esportives: el Club Sepelaco; el Club de Natació, el Club C.F. Racing Onda, el Club de Bàsquet, el Club d’Atletisme, el C.D. Onda, Amics de l’Handbol, el Club Gimnàstica Gym-Sport Onda, el Club Pilotari, Adaponda i el Club F.S. Navarti.

D’aquesta manera, els clubs podran tindre accés a les instal·lacions esportives municipals, organitzar esdeveniments i comptaran amb suport logístic i d’assessorament administratiu. Així mateix, el consistori es compromet a assumir les responsabilitats pròpies de la pràctica de cada modalitat esportiva, des de segurs federatius i d’accidents, fins a controlar que els esportistes complisquen amb les seues obligacions fiscals, laborals i de seguretat social per a no competir sense la llicència federativa en vigor. Un treball en equip per ambdues parts que garantirà el funcionament de l’agenda esportiva amb normalitat.

Aquesta acció entra dins del pla de l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet de crear una ciutat més saludable. En aquest sentit, el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, ha manifestat el seu compromís “amb els clubs per a reforçar la seua visibilitat, quelcom fonamental si volem fomentar l’activitat econòmica i turística que comporta la celebració d’esdeveniments esportius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.