Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Més de 200 atletes participen en la Sant Silvestre Solidària d’Orpesa

Més de 200 atletes participen en la Sant Silvestre Solidària d’Orpesa

La setena edició de la Sant Silvestre Solidària va reunir ahir a més de 200 atletes de totes les edats a Orpesa, que han competit per una bona causa: recaptar a través de la seua participació centenars de quilos de menjar i de productes de neteja personal pel al Banc d’Aliments.

La carrera, organitzada per la Regidoria d’Esports i per Urban Running, i amb sortida i arribada a la plaça Major, va començar com sempre amb la participació dels més petits. En la categoria de tres a cinc anys feien un volt a la plaça, en la de sis a vuit, dues voltes, i en la de nou a deu anys, tres voltes. Tots ells van obtenir una medalla i dolces com a premi.

Posteriorment s’ha donat la sortida de la categoria absoluta, de tres quilòmetres de distància, que ha discorregut pels carrers de la localitat. En categoria masculina s’ha imposat Iván Portolés amb un temps de 9 minuts i 11 segons, seguit de Jefferson Otalvaro i Rubén Díaz. En féminas, la més ràpida ha estat Paula Rojo (11 minuts i 35 segons), seguida de Leyre Navaridas i de Teresa Salvador. Els millors locals van ser Erik Traver i Sonia Casanova; en veterans va guanyar Antonio González i el premi a la millor disfressa va recaure en la família Valls-Lafuente.

L’alcalde, Rafael Albert, la regidora de Deportes, Sonia Bellés, i el regidor de Festes, Dimas Albert, van anar els encarregats de lliurar els trofeus en les diferents categories, a més d’una ampolla de cava als guanyadors en categories absolutes. Així mateix, cadascun dels participants va obtenir una samarreta commemorativa de l’esdeveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.