fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda implica als clubs esportius en la creaci贸 d’un reglament d’煤s de les instal路lacions municipals

Onda implica als clubs esportius en la creaci贸 d’un reglament d’煤s de les instal路lacions municipals

El regidor de l’Ajuntament d’Onda Francisco Chalmeta ha presidit a la sala La Cassola una nova sessi贸 del Consell Assessor d’Esports amb l’objectiu de coordinar la representativitat dels ciutadans de la localitat, propiciar el debat, la comunicaci贸 i la participaci贸 en relaci贸 a les pol铆tiques que el consistori t茅 encomanades en l’脿mbit esportiu.

Durant aquest Consell Assessor d’Esports, que representa a la majoria dels onders i als diferents sectors implicats en la pr脿ctica de l’esport de la ciutat, s’ha exposat un esborrany del ‘Reglament d’煤s de les instal路lacions esportives municipals’, tal com es va acordar en una sessi贸 plen脿ria a petici贸 dels grups pol铆tics Onda S铆 Se Puede, Comprom铆s i Esquerra Unida. Amb aquest reglament es pret茅n regular la utilitzaci贸 i gesti贸 de les distintes instal路lacions esportives municipals, garantint per un costat els drets dels usuaris a les mateixes i, d’un altre, establint les obligacions d’aquests. Chalmeta ha destacat que “per a poder albergar les nombroses competicions que es disputen a la ciutat, l’equip de govern realitza un gran esfor莽 en el manteniment de les instal路lacions municipals i incl煤s satisf脿 les necessitats dels onders construint unes noves, com el futur pavell贸 esportiu que donar脿 cobertura a esports com la gimn脿stica art铆stica o el Tenis Taula, que fins ara no disposaven d’espai”. El regidor d’esports ha destacat que “l’objectiu del consistori 茅s que els onders puguen gaudir d’unes instal路lacions de primer nivell i, per a aix貌 hem de cuidar-les entre tots”, alhora que ha afirmat que “pretenem que Onda siga una ciutat saludable i per a aconseguir-ho 茅s necessari comptar amb unes instal路lacions esportives amb alts criteris de qualitat i efici猫ncia”.

En regidor d’esports tamb茅 ha repassat durant la sessi贸 les distintes accions dutes a terme per l’脿rea que gestiona, alhora que ha destacat un augment del 10% del nombre de clubs que s’han inscrit a Onda en l’煤ltim any respecte a 2015. De la mateixa manera, ha repassat les xifres r猫cords en q眉esti贸 d’esdeveniments esportius realitzats a la localitat durant 2016 “fruit de l’estrat猫gia que est脿 duent a terme l’actual equip de govern”. En aquest sentit, Chalmeta ha recordat que “l’Ajuntament promou l’esport a Onda a trav茅s de subvencions per al foment de la pr脿ctica esportiva a la ciutat o ajudes per a recolzar a entitats, clubs i associacions i esportistes, i impulsar el desenvolupament d’esdeveniments esportius de la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.