fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix els menús de les jornades Gastroplan València 2019

Coneix els menús de les jornades Gastroplan València 2019

Enguany, els visitants també podran maridar els menús amb vins de la D.O. València.

Després de l’èxit que van tenir estes jornades en la 1a edició, Gastroplan torna a València per satisfer els paladars més exquisits dels ciutadans. Este any, els restaurants participants són:
Alejandro del Toro, Vertical, Eladio i O´Donnell (Cabanyal) a Valencia i Agua de Mar a Dènia.

Els menús que oferiran als seus comensals seran els següents:

Menú Gastroplan del restaurant Aigua de mar:

3 tapes Representatives de la cuina de Dènia

Ostra, api, llima i falses algues de terra (1 un.)

Gamba de Dénia bullida en aigua de mar (1 un.)

Els nostres Salaons

Fetge de rap en escabetx amb adobats casolans

Menestra de temporada amb suc de pernil ibèric

Peix, a triar, entre:

Ratlla amb consomé de ceba rostida i verduretas mini confitades

Salmonete, tallarines de calamar i brou de calamarsó

Carn, a triar, entre:

Molleja de vedella cuinada a Jerez.

Cabell d’àngel de napicol

Guatlla amb reducció del seu suc i Moscatell, hummus de tramussos i cacaus

Menú Gastroplan del restaurant Alejandro del Toro:

Sopa de Carabassa a la taronja i safrà amb amb clótxina valenciana

Carpaccio de picanya amb remolatxa ecològica

Petxina de pelegrí rostida amb cremós de formatge de Sierra Espadán

Suquet de Lluç

Pastís de Rubia Gallega amb adobats casolans i vinagreta de cacauets

Postres

Estofat de ruibarbre amb llet merengada.

Menú Gastroplan del restaurant Eladio:

Les nostres croquetetes de bonitol i boletus

Empanada gallega

Sardina de Malpica en escabetx i puré de napicol

Polp de la Ria «a feira»

Lluç pintxo de Burela a la gallega

El nostre assortiment de rebosteria incloent Pastís de Santiago

Aigua mineral, cafe i orujos

Vi: Delmoro 2017 (Celler La comarcal) D.O. València

Menú Gastroplan del restaurant O´Donnell:

Aperitiu

Copa de cava amb una ostra en ceviche amb escuma de piparras

Entrants a compartir

Ensalada russa de bolets confitats, verdures i fruites de temporada amb vinagreta de mostassa

Sepionets de badia amb all i oli en la seva tinta

Mar i muntanya de petxines de pelegrí, papada ibèrica i puré d’all negre

Principal

Peix de llotja amb suc de mol·luscos i alga Codium

Faceras de tonyina sobre albergínia a la flama i emulsió de chlorella

Postres

Els nostres bunyols de carabassa amb xocolata calenta

Pa artesanal, aigua i cafè

Menú Gastroplan del restaurant Vertical:

Aperitius

Bunyol de truita Espanyola

Trinxat cruixent de col i papada Ibèrica

Oliva Manxega

Mollete de costella de vaca i salsa foyot

Entrants

Cabdell Impregnat i pilpil d’anxoves

Ou mollet, sopa de ceba a l’olorós

i emulsió de parmesà

Principals

-A triar-

Peix de subhasta i suquet de barca

Carrillera de vaca, topinambur

Postres

Cacau 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.