Enguany, els visitants també podran maridar els menús amb vins de la D.O. València.
Després de l’èxit que van tenir estes jornades en la 1a edició, Gastroplan torna a València per satisfer els paladars més exquisits dels ciutadans. Este any, els restaurants participants són:
Alejandro del Toro, Vertical, Eladio i O´Donnell (Cabanyal) a Valencia i Agua de Mar a Dènia.
Els menús que oferiran als seus comensals seran els següents:
Menú Gastroplan del restaurant Aigua de mar:
3 tapes Representatives de la cuina de Dènia
Ostra, api, llima i falses algues de terra (1 un.)
Gamba de Dénia bullida en aigua de mar (1 un.)
Els nostres Salaons
Fetge de rap en escabetx amb adobats casolans
Menestra de temporada amb suc de pernil ibèric
Peix, a triar, entre:
Ratlla amb consomé de ceba rostida i verduretas mini confitades
Salmonete, tallarines de calamar i brou de calamarsó
Carn, a triar, entre:
Molleja de vedella cuinada a Jerez.
Cabell d’àngel de napicol
Guatlla amb reducció del seu suc i Moscatell, hummus de tramussos i cacaus
Menú Gastroplan del restaurant Alejandro del Toro:
Sopa de Carabassa a la taronja i safrà amb amb clótxina valenciana
Carpaccio de picanya amb remolatxa ecològica
Petxina de pelegrí rostida amb cremós de formatge de Sierra Espadán
Suquet de Lluç
Pastís de Rubia Gallega amb adobats casolans i vinagreta de cacauets
Postres
Estofat de ruibarbre amb llet merengada.
Menú Gastroplan del restaurant Eladio:
Les nostres croquetetes de bonitol i boletus
Empanada gallega
Sardina de Malpica en escabetx i puré de napicol
Polp de la Ria «a feira»
Lluç pintxo de Burela a la gallega
El nostre assortiment de rebosteria incloent Pastís de Santiago
Aigua mineral, cafe i orujos
Vi: Delmoro 2017 (Celler La comarcal) D.O. València
Menú Gastroplan del restaurant O´Donnell:
Aperitiu
Copa de cava amb una ostra en ceviche amb escuma de piparras
Entrants a compartir
Ensalada russa de bolets confitats, verdures i fruites de temporada amb vinagreta de mostassa
Sepionets de badia amb all i oli en la seva tinta
Mar i muntanya de petxines de pelegrí, papada ibèrica i puré d’all negre
Principal
Peix de llotja amb suc de mol·luscos i alga Codium
Faceras de tonyina sobre albergínia a la flama i emulsió de chlorella
Postres
Els nostres bunyols de carabassa amb xocolata calenta
Pa artesanal, aigua i cafè
Menú Gastroplan del restaurant Vertical:
Aperitius
Bunyol de truita Espanyola
Trinxat cruixent de col i papada Ibèrica
Oliva Manxega
Mollete de costella de vaca i salsa foyot
Entrants
Cabdell Impregnat i pilpil d’anxoves
Ou mollet, sopa de ceba a l’olorós
i emulsió de parmesà
Principals
-A triar-
Peix de subhasta i suquet de barca
Carrillera de vaca, topinambur
Postres
Cacau 2019