fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els xefs castellonencs exposen la seua visi贸 sobre la gastronomia davant 300 persones

Els xefs castellonencs exposen la seua visi贸 sobre la gastronomia davant 300 persones

El Congr茅s Gastronomia&Vi debat sobre la t貌fona, els vins i l’agricultura ecol貌gica m茅s enll脿 de les modes.

La segona jornada del Congr茅s Gastronomia&Vi ha comptat amb la participaci贸, entre d’altres, del xef castellonenc Avelino Ram贸n del Restaurant Daluan, de Morella, un dels principals referents de la cuina de la comarca dels Ports, amb una pon猫ncia entorn de la t貌fona. Ram贸n ha subratllat que aquest producte 茅s “un referent de l’interior, un producte que tan b茅 representa la combinaci贸 entre la modernitat i la tradici贸” i que ha sigut seguida de manera atenta pels participants al congr茅s que omplien la sala.

M茅s de 300 persones participen en aquesta segona edici贸 del Congr茅s Gastronomia&Vi impulsat per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell贸, la qual cosa certifica “l’猫xit d’aquest esdeveniment, dirigit especialment al sector de l’hostaleria, per貌 que tamb茅 aspira a convertir la gastronomia castellonenca en un referent tur铆stic”, ha destacat la regidora d’Impuls de l’Activitat Econ貌mica, Patricia Puerta.

Una altra de les pon猫ncies programades en aquesta segona sessi贸 ha sigut la que portava com a t铆tol El bosc, primer escenari del nou Shasmsha a c脿rrec del xef V铆ctor Rodrigo, del Restaurant Samsha de Val猫ncia. El xef ha recordat el seu pas per l’Escola d’Hostaleria del Grau i ha explicat la seua particular visi贸 sobre la gastronomia, molt allunyada dels c脿nons actuals i l’impacte generat pel seu pas per la televisi贸.

Aquesta segona sessi贸 tamb茅 ha comptat amb la participaci贸 de la xef Bego帽a Rodrigo del Restaurant La Salita de Val猫ncia, i guanyadora del programa Top Xef; la pon猫ncia Els vins de l’agricultura ecol貌gica a c脿rrec del cellerer d’Antonio Carri贸n; la xarrada Formatges artesans i vins naturals a c脿rrec de Roger D铆az i d’脫scar Maiquilles; i El producte local i ecol貌gic m茅s enll脿 de les modes amb la pres猫ncia del xef Nicol谩s Barrera, del Restaurant Pou de Beca, de la Vall d’Alba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.