Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació convocarà una altra fira Castelló Ruta de Sabor al desembre després del gran èxit d’este cap de setmana

La Diputació convocarà una altra fira Castelló Ruta de Sabor al desembre després del gran èxit d’este cap de setmana

El Govern Provincial comença a treballar ja en una fira més especialitzada en la venda de tòfona i de productes nadalencs.

La Diputació de Castelló convocarà una altra fira de productes de la marca que impulsa al costat de productors i oferta turística de la província, Castelló Ruta de Sabor, després del gran èxit de convocatòria que ha tingut la I Fira de Producte Turístic del cap de setmana passat. Amb açò, el Govern Provincial donarà resposta a la inquietud dels productors participants que han vist satisfets els seus objectius de vendes i difusió de la seua producció en esta important convocatòria que ha atret milers de castellonenques entorn dels productes autòctons de la província. Avui mateix, després d’amb prou faenes unes hores després d’haver conclòs la fira Castelló Ruta de Sabor, el personal de la Diputació ja treballa en la següent convocatòria per a reeditar l’èxit de vendes i afluència de visitants en benefici dels productors de Castelló, en este cas en un esdeveniment més especialitzat a donar a conèixer i vendre la tòfona i productes nadalencs.

Així ho ha anunciat el diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, qui ha explicat que “amb esta nova convocatòria més pròxima al Nadal motivarem que els productes de la província estiguen en totes les taules de Castelló amb motiu d’unes dates tan assenyalades. És un pas més en el nostre constant treball al costat de productors de la província per donar a conéixer al gran públic la qualitat dels nostres productes”.

En aqueix sentit, Roig ha insistit que “el suport que ens ha donat Martín Berasategui com a gran ambaixador de Castelló Ruta de Sabor ha sigut decisiu per a ajudar al fet que hàgem aconseguit crear amb esta fira una gran plataforma per a donar a conèixer entre els mateixos castellonencs i en tot el mercat nacional el potencial, qualitat i diversitat dels productes autòctons, així com de la gran varietat d’experiències turístiques que ja hi ha entorn dels mateixos en els municipis de Castelló. Això es reforçarà amb una altra fira al desembre, perquè el que volem és que tota la província es beneficie d’esta gran plataforma que hem creat per a donar a conèixer i augmentar el consum dels productes de Castelló”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.