fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació prepara juntament amb ajuntaments i restaurants del Maestrat les ‘V Jornades Gastronòmiques de la Tòfona’

La Diputació prepara juntament amb ajuntaments i restaurants del Maestrat les ‘V Jornades Gastronòmiques de la Tòfona’

La consolidada iniciativa gastroturística se celebra del 15 de gener al 13 de març, sent la fira a Culla els dies 13 i 14 de febrer

La Diputació de Castelló ha celebrat aquesta setmana la primera reunió preparatòria de les ‘V Jornades Gastronòmiques de la Tòfona’ juntament amb els ajuntaments i els principals establiments de restauració de sis municipis del Maestrat (Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Catí, Culla i La Serratella). Aquesta consolidada iniciativa que atrau milers de visitants a aquests municipis de l’interior es desenvoluparà del 15 de gener al 13 de març, concentrant el seu punt àlgid el cap de setmana del 13 i 14 de febrer, quan tindrà lloc la Fira de la Tòfona en el municipi de Culla.

[pullquote align=”left” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]
Martínez: “La tòfona actua en aquest cas com a element aglutinador d’una oferta turística amb gran atractiu a l’interior provincial” [/pullquote]

El vicepresident de Turisme, Andrés Martínez, ha atés els suggeriments que li han traslladat tant d’alcaldes com de propietaris d’establiments de cara a fer encara més atractiva aquesta iniciativa. “Fomentem la participació per a contribuir a posicionar un producte de tanta qualitat com és la tòfona en la gastronomia i que tan vinculat està al nostre territori. Utilitzar aquest producte com a element aglutinador d’una oferta turística de gran atractiu ha sigut el repte amb el qual hem treballat durant tots aquests anys i que ara veiem consolidar-se. Per al Govern Provincial que lidera Javier Moliner l’aposta pels productes autòctons com a elements dinamitzadors de l’activitat turística de l’interior és una de les actuacions més importants del turisme de l’interior, que contribueix notablement a desestacionalitzar l’activitat durant aquests mesos d’hivern”.

En aquesta reunió de treball, els establiments han lliurat uns formularis amb propostes de menús a partir de les quals es dissenyaran els menús definitius que oferirà cadascun d’ells. La Diputació contribuirà posteriorment a la seua difusió a través de tot el material gràfic que distribueix físicament i en línia per a optimitzar la participació dels visitants en aquestes jornades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.