fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La seguretat i la prevenci贸 marcaran els actes centrals de la Festa de la Carxofa a Benicarl贸

La seguretat i la prevenci贸 marcaran els actes centrals de la Festa de la Carxofa a Benicarl贸

La Demostraci贸 Gastron貌mica i la torr脿 popular de carxofes tindran lloc a la pla莽a de la Constituci贸, en un recinte perimetrat amb control d’acc茅s. Ser脿 necessari adquirir pr猫viament els tiquets a trav茅s de la plataforma www.benicarloevents.com.

L’Ajuntament de Benicarl贸, amb la col路laboraci贸 de l’associaci贸 Restauraci贸 Benicarl贸 i del Consell Regulador de la DO Carxofa de Benicarl贸, ha elaborat un ambici贸s pla de conting猫ncia que regir脿 els actes m茅s multitudinaris de la XXIX Festa de la Carxofa que tindran lloc el cap de setmana del 26 i 27 de febrer.

Aix铆 ho han explicat avui la regidora de Turisme, Isabel Cardona, la regidora d’Agricultura, Inma D铆az, i el president de l’associaci贸 Restauraci贸 Benicarl贸, Ivan Aleman, que han remarcat que els actes es desenvoluparan amb totes les garanties sanit脿ries.

芦Hem treballat molt en els 煤ltims mesos 鈥攈a dit la regidora de Turisme鈥 per a recuperar al m脿xim la normalitat dels actes m茅s simb貌lics, com la demostraci贸 o la torr脿禄. 芦La Festa de la Carxofa 鈥攈a assegurat Isabel Cardona鈥 茅s una festa de tot el poble, i suposa un actiu molt important per a l’economia local. No la pod铆em deixar perdre un altre any禄.

La regidora d’Agricultura s’ha mostrat conven莽uda que 芦el pla de conting猫ncia ser脿 tot un encert a l’hora de controlar l’acc茅s i evitar aglomeracions禄.

Circuit tancat amb aforament limitat

Per a participar tant de la Demostraci贸 Gastron貌mica com de la torr脿 popular caldr脿 seguir el protocol que recull el pla de conting猫ncia, tal i com ha explicat Ivan Aleman.

D’una banda, caldr脿 adquirir pr猫viament els tiquets a trav茅s del web聽www.benicarloevents.com, tot i que un 10% de les entrades es podran adquirir el mateix dia, com marca la llei. En comprar les entrades, s’assignar脿 una hora d’assist猫ncia i 15 minuts d’aquesta hora caldr脿 retirar les entrades al pati del col路legi La Salle (entrada per Jacinto Benavente).

Amb els tiquets a la m脿, es podr脿 accedir a la pla莽a de la Constituci贸, on s’ubicar脿 el recinte gastron貌mic, un circuit tancat amb control d’acc茅s i aforament limitat a 2.400 persones en el cas de la Demostraci贸 Gastron貌mica i 1.000 persones en el cas de la torr脿 popular.

Els participants es podran endur les elaboracions en caixetes per a empotar i podran degustar-les en un recinte habilitat per a l’ocasi贸 al pati del CEIP Marqu茅s de Benicarl贸. El preu dels tiquets ser脿 de 10 euros per a la Demostraci贸 Gastron貌mica (tres degustacions i una beguda) i 3 euros per a la torr脿 popular.

芦Hem buscat la manera de tindre-ho tot el m茅s controlat possible 鈥攈a reconegut Ivan Aleman鈥. La despesa en control d’aforament, acc茅s i neteja ser脿 molt important, per貌 la seguretat 茅s una prioritat enguany禄.

Un cap de setmana intens

A m茅s de la Demostraci贸 Gastron貌mica i la torr脿 popular, el mateix cap de setmana es dur脿 a terme la Fira de Productes de Proximitat (26 i 27 de febrer) i el sopar de gala per a homenatjar la Carxofa d’Or d’enguany, el xef Ra煤l Resino (25 de febrer), a m茅s del torneig d’escacs (dissabte 26 a la pla莽a del Ministre Marcelino Domingo) i la presentaci贸 del llibre 芦L’arquitectura de l’aigua a Benicarl贸禄 (divendres 25).

Leave a Reply

Your email address will not be published.