fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella ja prepara les vuitenes jornades “Anem de Tapes”, que tindran lloc entre el 9 de juny i el 31 de juliol

Morella ja prepara les vuitenes jornades “Anem de Tapes”, que tindran lloc entre el 9 de juny i el 31 de juliol

Els restaurants i bars de la localitat oferiran els millors productes en xicotets mossos i han preparat novetats.

El Patronat Municipal de Turisme ha celebrat una nova reuni贸 per tractar les principals novetats del sector. El m茅s important, l’organitzaci贸 de la vuitena edici贸 de les jornades “Anem de Tapes”, que tindran lloc entre el 9 de juny i el 31 de juliol. En elles, els bars i restaurants de la localitat oferiran els millors productes en xicotets mossos.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, assenyala que “Anem de Tapes s贸n unes jornades consolidades, que compten amb una important participaci贸 i, que permeten als nostres ve茂ns i ve茂nes i als visitants degustar els productes i la cuina morellana en xicotets mossos”. A m茅s, afegia que “els bars i restaurants innoven per oferir la millor qualitat, a trav茅s de plats i tapes originals. A m茅s, aquest any s’han tornat a introduir canvis en les jornades per fer-les m茅s atractives per als ve茂ns, ve茂nes i visitants”.

Una de les novetats d’aquest any ser脿 que els bars aniran canviant les tapes que ofereixen durant el m茅s de mes i mig que duren les jornades. Aix铆, no hi haur脿 un Tapaport per encunyar les caselles de les tapes consumides, sin贸 que es donar脿 un tiquet per a un sorteig per cada tapa consumida. Els dies 29 de juny, 20 de juliol i 3 d’agost es sortejaran tres Regala Morella de 50 euros cadascun. El preu de la tapa m茅s beguda ser脿 de 3 euros i amb aquests canvis es pret茅n augmentar la qualitat i participaci贸 en les jornades de “Anem de Tapes”. Per la seva banda, els restaurants tornaran a oferir suculents men煤s degustaci贸 elaborats a base de tapes.

La iniciativa del “Anem de Tapes” va n茅ixer l’any 2009 a Morella. La localitat dels Ports va ser una de les primeres de la prov铆ncia de Castell贸 en organitzar unes jornades d’aquest tipus.

M茅s temes tur铆stics

A m茅s d’aquest punt, en el Patronat Municipal de Turisme es van abordar altres temes importants per al sector. Per exemple, el viatge empresarial que s’ha organitzat la primera setmana de juny a Ainsa. Dins dels viatges que s’organitzen cada any pels pobles m茅s bonics d’Espanya, en aquesta ocasi贸, els empresaris de la localitat es despla莽aran per reunir-se amb els empresaris de la localitat aragonesa i veure com funcionen alguns projectes tur铆stics, com el de MTB Zona Zero.

El Patronat Municipal de Turisme va valorar de forma molt positiva algunes de les activitats que s’han celebrat en els 煤ltims mesos, com la Mediterranean Xtrem, i es van felicitar per la participaci贸 de Morella en el projecte de l’Ag猫ncia Valenciana de Turisme que ha rebut el premi europeu “ETIS Social and Cultural Impact Achiever”. Tamb茅 es va repassar el calendari amb les properes activitats importants. Aquest cap de setmana es participar脿 a la Fira Natura de Castell贸 i tindr脿 lloc la commemoraci贸 del centenari de l’Estaci贸 Meteorol貌gica, el 28 i 29 d’aquest mes, la III Fira de la Ca莽a i el Corpus Christi, al juny, el 25 i 26 se celebrar脿 la III Morella Enduro Race i al juliol hi haur脿 activitats tan importants com Morella M脿gica (15-17) i l’Early Music Morella (23-28).

Leave a Reply

Your email address will not be published.