Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciutadans, un partit polític que ha vingut per a quedar-se – L’opinió d’Araceli de Moya

Ciutadans, un partit polític que ha vingut per a quedar-se – L’opinió d’Araceli de Moya

Araceli de Moya es la portaveu de Ciutadans a l’ajuntament d’Orpesa del Mar.

I és que la Societat civil ha decidit prendre les regnes del seu futur en el nostre país, i no deixar-ho en les mans d’una classe política cada vegada més allunyada del ciutadà del carrer.

Els individus estan prenent consciència de la importància que suposa ser amos dels seus actes, de la presa de decisions que li afecten de forma individual,i també d’aquelles que concerneixen a tota la col·lectivitat i que, malament preses, hipotequen el benestar dels nostres fills i filles.
I és que està quedant arrere aqueix “idiota” del que ens va parlar Fernando Savater; aqueix individu que es despulla de qualsevol coneixement o responsabilitat quan es tracta dels “assumptes públics” de la seua Comunitat.
És, en aquest precís moment, de consciència ciutadana, d’aposta per la implicació en la gestió de “el que és de tots”, quan arriba Ciutadans, a la vida pública. I ho ha fet com un partit polític modern, apartat de les ràncies formes de la vella política.

Els qui formem part d’aquest gran projecte, tenim clar que és possible aportar el nostre granit d’arena per a millorar la vida dels nostres conciutadans i que, és labor nostra, fer-ho; bé des d’una modesta localitat, com pot ser en el meu cas, des d’ORPESA, des del nostre Ajuntament, o bé des de qualsevol altra Institució pública com les Diputacions, Les Corts autonòmiques, el Congrés dels Diputats, el Senat, el Parlament europeu i fins i tot, des dels nostres barris, grups d’amics o veïns. Tots els membres d’una col·lectivitat són igualment útils i necessaris quan els mou el ben comú.

I CIUTADANS, ho fa apostant per obrir a la Societat debats socials sobre qüestions que ja són una realitat en el carrer; la lluita contra la violència de gènere o la regulació de la maternitat subrogada i, apostant sens dubte, per liderar iniciatives en defensa d’una igualtat real de tots els espanyols, suprimint privilegis d’uns territoris sobre uns altres. O la lluita contra els aforaments, prerrogatives de la “vella política”, o impedint que s’assenyale als qui no pensen igual o se’ls tracte com a “Ciutadans de segona”.

Són moltes les metes que volem aconseguir; un mercat laboral més dinàmic que oferisca majors oportunitats als nostres conciutadans i som conscients que només donant “un pas cap a avant” i eixint cadascun de nosaltres de la nostra “zona de confort”, podrem salvaguardar el benestar social del nostre Estat de Dret; només la implicació de la Societat Civil podrà salvaguardar els pilars bàsics del nostre país, l’Educació i la Sanitat, la igualtat de tots els espanyols davant la llei, el acatament de les normes jurídiques que ens hem donat i la llibertat per a prendre aquelles decisions que perseguisquen preservar la integritat del nostre país i la de cadascun dels individus que ho conformen.

Per tot açò, ha arribat Ciutadans a les nostres vides i per açò, ho ha fet per a quedar-se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.