fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana ser脿 seu de la clausura del projecte educatiu L鈥檈scola canta

Borriana ser脿 seu de la clausura del projecte educatiu L鈥檈scola canta

La pla莽a Major de la capital de la Plana Baixa ser脿 l’escenari del concert conjunt de set centres escolars de la localitat, acompanyats de la Banda Jove de l’Agrupaci贸 Filharm貌nica de Borriana.

La pla莽a Major ser脿 l’escenari, divendres que ve 9 de juny, del concert de clausura del projecte educatiu 鈥淟鈥檈scola canta鈥, en qu猫 participaran 7 centres escolars de la localitat, acompanyats de la Banda Jove de l’Agrupaci贸 Filharm貌nica de Borriana i amb la col路laboraci贸 de l’Ajuntament.

Gr脿cies a l’impuls i la col路laboraci贸 de les regidories d’Educaci贸 i de Cultura, la capital de la Plana Baixa acull per primera vegada aquest esdeveniment educativomusical, una iniciativa que va sorgir el curs 2017/2018 de la m脿 de l’Ajuntament de Castell贸 i de la Conselleria d’Educaci贸, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana.

Aquest divendres a les 19 hores, es realitzar脿 la interpretaci贸 conjunta d’una cantata per part de les escoles participants: CEIP Cardenal Tarancon, CEIP Francesc Roca i Alcaide, col路legi Illes Columbretes, CEIP Josep Iturbi, CEIP Novenes de Calatrava, CEIP Pare Vilallonga i CEIP Penyagolosa, juntament amb la Banda Jove de l鈥橝FB.

D’aquesta manera es culmina un projecte que el professorat de m煤sica dels diferents centres va comen莽ar a treballar al novembre de 2022, ja que les can莽ons i coreografies formen part dels sabers i compet猫ncies treballades en l’脿rea de m煤sica de les escoles.

Enguany la cantata conjunta t茅 com a t铆tol 鈥淟a Missi贸 de Robi鈥, una hist貌ria sobre la inclusi贸, els valors i el respecte a la diversitat. L’autor de l鈥檕bra 茅s el director i compositor Marcel Ortega i Mart铆, i la lletra 茅s de la professora i escriptora Isabel Mar铆n Royo.

L’obra t茅 una duraci贸 aproximada de 45 minuts i combina m煤sica instrumental, cant coral i coreografies. Les lletres de les can莽ons aborden una tem脿tica molt actual com 茅s l’acceptaci贸 d’u mateix i dels altres, la diversitat, la conviv猫ncia, la cooperaci贸, etc, i el p煤blic assistent les podr脿 seguir a trav茅s d’un codi QR situat en diferents punts de la pla莽a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.