fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco demana un “Pacte per a la Reconstrucció” que agrupe a tots els partits de Castelló

Carrasco demana un “Pacte per a la Reconstrucció” que agrupe a tots els partits de Castelló

La dirigent popular creu que és necessari “una planificació conjunta de la desescalada”.

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, ha convocat a la premsa per via telemàtica per denunciar “la inacció de l’equip de govern municipal” davant de la crisi sanitària que s’està vivint a la ciutat. A més ha expressat el seu malestar amb el fet que no se li ha deixat debatre en ple la possible compra de mascaretes i tampoc se li ha donat accés a la xifra de morts per coronavirus a la ciutat, que creu que “és molt superior a la de les informacions oficials”.

Carrasco també ha proposat una sèrie de mesures que deurien aplicar-se a la ciutat. La portaveu ha demanat una baixada d’impostos, ja que “els castellonencs necessiten un alleugeriment en les taxes municipals”. A més també ha exigit una desinfecció dels espais públics de la ciutat. Així com l’aprovació d’uns pressupostos especials per a lluitar contra el virus.

Finalment, Carrasco ha demanat la creació d’un pacte de ciutat “per a la reconstrucció” on estiguen representats tots els partits, ja que és necessari “una planificació conjunta de la desescalada” a la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.