fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 organitza activitats al Parc de la Panderola del Grau gr脿cies a la inversi贸 europea

Castell贸 organitza activitats al Parc de la Panderola del Grau gr脿cies a la inversi贸 europea

Tallers infantils, una ruta animada per les 鈥榚stacions鈥 de l’espai verd i la m煤sica en directe vertebraran l’esdeveniment aquest dissabte.

L’Ajuntament de Castell贸 ha organitzat aquest dissabte, 16 d’octubre, una jornada en el renovat parc de la Panderola del Grau per a compartir amb la ciutadania la transformaci贸 de l’espai urb脿 gr脿cies a la inversi贸 europea, canalitzada a trav茅s de la seua Estrat猫gia de Desenvolupament Urb脿 Sostenible i Integrat (Edusi). 

La jornada pret茅n acostar a ve茂nes i ve茂ns els projectes que estan contribuint a la transformaci贸 global de Castell贸 gr脿cies a FEDER, el Fons Europeu de Desenvolupament Regional, ha afegit Marco. 

El dissabte 16 d’octubre, des de les 10.00 fins a les 14.00 hores, la carpa central del parc albergar脿 tallers infantils, un photocall i un mural ciutad脿 en el qual confluiran les visions que tenen del nou els qui el gaudeixen di脿riament. El directe del grup de rock local Los Simples posar脿 la nota musical a la jornada de portes obertes i ambientar脿 les activitats. 

Des de la carpa central, partir脿 tamb茅 una ruta animada en locomotora per als m茅s xicotets per les cinc estacions del parc, fent un recorregut com el del tren a vapor que d贸na nom a l’espai i que des de 1888 a 1963 va contribuir a l’impuls econ貌mic i social de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.