fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Dos parcs infantils nous per a la plaça dels Mestres de Montesa i el Jardí dels Pons

Dos parcs infantils nous per a la plaça dels Mestres de Montesa i el Jardí dels Pons

L’Ajuntament de Benicarló ha instal·lat un nou parc infantil a la plaça dels Mestres de Montesa i un altre al Jardí dels Pons, amb una inversió de més de 25.000 euros. Amb el pressupost de 2016 s’adequaran i es milloraran els parcs ja existents.

La Regidoria d’Obres i Serveis continua ampliant el nombre de parcs infantils de la ciutat i ha dotat dos espais de la ciutat amb elements per als més menuts. D’una banda, s’ha instal·lat un parc a la plaça dels Mestres de Montesa adaptat per a xiquets majors de 3 anys, amb dos gronxadors, dos balancins de molls i un element gran amb dos tobogans. El parc, pressupostat en 17.500 euros, és una adquisició de l’antic equip de govern que estava previst instal·lar al Jardí dels Pons, tot i que per raons d’espai i de seguretat s’ha hagut de reubicar a la plaça dels Mestres de Montesa.

D’altra banda, l’actual equip de govern ha decidit dotar el Jardí dels Pons d’un parc més menut i adaptat a l’espai. Es tracta d’una instal·lació que consta de dos balancins de molls i un tobogan. El cost ha estat de 7.833 euros.

El regidor d’Obres i Serveis, Ilde Añó, ha fet una crida a la responsabilitat i ha insistit en la necessitat de respectar el mobiliari urbà. «Des de l’Ajuntament es fa un esforç molt important perquè els xiquets puguen disfrutar d’uns parcs en condicions i els hem de mantindre entre tots, especialment ara que s’apropen les Falles».

Añó ha anunciat que el pressupost previst per al 2016 per a l’adquisició de nous parcs infantils es destinarà a adequar i millorar els parcs ja existents. «Pensem que ara per ara és més necessari arreglar els parcs que ja tenim que no adquirir-ne de nous». «El problema -ha afegit el regidor- és que ens estem trobant amb algunes dificultats a l’hora de trobar les peces de recanvi de necessàries i això està endarrerint els treballs, però la nostra intenció és posar en perfectes condicions tots els parcs de Benicarló».

Leave a Reply

Your email address will not be published.