fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Crist de l’Asil sortir脿 del Centre Geri脿tric per a la process贸 del Dijous Sant

El Crist de l’Asil sortir脿 del Centre Geri脿tric per a la process贸 del Dijous Sant

Despr茅s de set anys, el Crist de l’Asil tornar脿 a sortir del Centre Geri脿tric per a la process贸 del Dijous Sant. El mateix dijous, la Germandat del Crist de l’Asil s’encarregar脿 d’engalanar la peanya a les instal路lacions del centre.

l Crist de l’Asil, propietat de l’Ajuntament de Benicarl贸, tornar脿 a sortir del Centre Geri脿tric per a la process贸 que tindr脿 lloc Dijous Sant. De fet, fins al moment de la restauraci贸, l’any 2009, el Crist sortia cada any del seu lloc d’origen, el Centre Geri脿tric. Segons est脿 documentat, el Crist va comen莽ar a sortir en process贸 l’any 1954, des del que aleshores era l’Asil Municipal, ubicat a l’actual Casal Municipal. El 1968, amb el trasllat de l’asil a l’actual Centre Geri脿tric, el Crist sortia sempre del Geri脿tric.

Els membres de la Germandat del Crist de l’Asil seran els encarregats de traslladar el Crist fins al Geri脿tric per a preparar la peanya i a les 19.30 hores sortiran del centre per a trobar-se amb la resta de peanyes davant de l’esgl茅sia.

El Crist de l’Asil 茅s una valuosa talla de fusta policromada del segle XVI propietat de l’Ajuntament i custodiada per la Germandat del Crist de l’Asil. Actualment s’ubica a l’esgl茅sia de Sant Bartomeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.