fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana es reunir脿 amb Renfe per a millorar l’accessibilitat de l’estaci贸

L’Ajuntament de Borriana es reunir脿 amb Renfe per a millorar l’accessibilitat de l’estaci贸

La Regidoria de Serveis Socials traslladar脿 a l’empresa els problemes de discapacitats i gent gran amb el servei de cap de setmana.

L’Ajuntament de Borriana ha sol路licitat una reuni贸 amb representants de Renfe per a millorar l’accessibilitat de l’estaci贸 de tren del municipi, que tindr脿 lloc dem脿 dimecres en el consistori.

La Regidoria de Serveis Socials li traslladar脿 al cap del nucli de Rodalies de Val猫ncia, Enrique Cardenas i al cap de L铆nies, Ramon Broch, les demandes de diversos col路lectius ciutadans respecte a l’accessibilitat de les instal路lacions de l’estaci贸.

Concretament, el regidor de Serveis Socials, Manel Navarro, els comunicar脿 les queixes de col路lectius de discapacitats amb mobilitat redu茂da, gent gran i particulars, que reclamen una millor atenci贸 i el funcionament de l’ascensor d’acc茅s a les andanes, doncs segons indiquen aquest no funciona els caps de setmana, la qual cosa impossibilita que puguen fer 煤s del tren.

L’Ajuntament de Borriana ha informat聽 que t茅 previst informar d’aquesta problem脿tica a la Conseller铆a d’Habitatges, Obres P煤bliques i Vertebraci贸 del Territori i Vicepresid猫ncia de la Generalitat Valenciana amb l’objectiu d’aconseguir la seua implicaci贸 i trobar una soluci贸 r脿pida.

El regidor de Serveis Socials, Manel Navarro, ha destacat que 鈥渄espr茅s d’escoltar les queixes dels diferents col路lectius socials, hem aconseguit una reuni贸 amb Renfe per a traslladar-los aquesta situaci贸. Tenim l’obligaci贸 de vetlar pel benestar dels col路lectius m茅s vulnerables, aix铆 que anem a sol路licitar-los que esmenen com m茅s prompte millor aquests problemes que impossibiliten que aquestes persones puguen gaudir del servei de tren en cap de setmana鈥.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha demanat la implicaci贸 de l’empresa i la Generalitat per a millorar aquesta situaci贸. 鈥淎quests ciutadans han de rebre una atenci贸 en condicions i poder fer 煤s del servei de tren, aix铆 que anem a demanar que es prenguen mesurades amb la m脿xima celeritat. Les festes de Falles ja han comen莽at, aix铆 que volem que aquest servei es restablisca en breu perqu猫 tots puguen gaudir de les festes

Leave a Reply

Your email address will not be published.