fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora demana a Confederació tota la documentació per la tala de 42 arbres

L’Ajuntament de l’Alcora demana a Confederació tota la documentació per la tala de 42 arbres

L’equip de govern mostra la seua disconformitat amb l’actuació duta a terme per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer en el camí d’accés al pantà de la Foia.

L’Ajuntament de l’Alcora sol·licitarà a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer l’expedient que ha  dut a terme per a la tala de 42 arbres -pins i xops- a l’entrada del camí d’accés al pantà de la Foia.

Des de l’equip de govern recorden que l’Ajuntament va sol·licitar a la Confederació la millora d’este camí, ja que “es trobava en molt mal estat”.

El regidor de Medi Ambient, Samuel Falomir, explica que “arrel d’esta sol·licitud, Confederació va informar al setembre que s’anava a fer un contracte menor per tal de solucionar el problema” però “no va comunicar que, per a això, procediria a talar 42 arbres”, destaca.

Falomir insistix en el fet que “Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha de donar explicacions al respecte”, ressaltant que “existien accions alternatives per solucionar el problema plantejat” i “com es pot apreciar, s’han talat arbres que no generaven cap problema a la via pública”.

“Anem a revisar tota la documentació inclosa a l’expedient”, manifesta el titular de Medi Ambient, qui anuncia que “si no s’han seguit tots els tràmits necessaris per  realitzar una actuació de tal magnitud, es duran a terme les accions legals oportunes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.