fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Alcora entrega els diplomes del curs dirigit a dones que busquen ocupaci贸

L’Alcora entrega els diplomes del curs dirigit a dones que busquen ocupaci贸

La regidora d’Ocupaci贸, Nuria S谩nchez, destaca la import脿ncia d’oferir este tipus d’iniciatives per “ajudar les persones desocupades de l’Alcora a millorar les seues oportunitats d’accedir al mercat laboral”

La regidora d’Ocupaci贸, Nuria S谩nchez, ha fet entrega dels diplomes a les participants en el curs “Mujeres que buscan empleo. Algunas claves”, que s’ha dut a terme els dies 9, 10 i 11 de desembre a les noves depend猫ncies municipals de l’Alcora.

Es tracta d’una iniciativa de car脿cter gratu茂t, sol路licitada per l’Ajuntament de l’Alcora a la Diputaci贸, a trav茅s del CEDES de Llucena, dirigida a dones desocupades interessades a desenvolupar habilitats socials i personals per tal d’optimitzar les seues possibilitats de trobar feina.

Aix铆, al taller s’han facilitat instruments te貌rics i pr脿ctics per superar obstacles i reorientar la recerca d’ocupaci贸 amb metodologia espec铆fica en el cas de dones en situaci贸 de desocupaci贸.

A m茅s, s’han abordat importants temes com la gesti贸 de les noves tecnologies per fer un bon 煤s de les xarxes socials, l’organitzaci贸 per conciliar la vida personal i professional, coneixements per millorar la competitivitat professional, informaci贸 personalitzada per actualitzar el curr铆culum, igualtat d’oportunitats i compet猫ncies necess脿ries per millorar la competitivitat professional, entre altres.

En l’acte de lliurament de diplomes, les participants han mostrat la seua satisfacci贸 pel desenvolupament del curs, destacant la tasca de la t猫cnica en Igualtat dels centres CEDES, Ana Portal.

Per la seua banda, la regidora d’Ocupaci贸, Nuria S谩nchez, ha destacat la import脿ncia d’oferir este tipus d’iniciatives per “ajudar les persones desocupades de l’Alcora a millorar les seues oportunitats d’accedir al mercat laboral”.

En este sentit, ha expressat el comprom铆s de l’Ajuntament de sol路licitar “el m脿xim nombre possible de cursos, tallers i altres projectes per tal de fomentar la formaci贸, “l’emprenedurisme”, facilitar l’acc茅s a l’ocupaci贸, etc.”, explicant que “volem que siguen els propis ve茂ns i ve茂nes els que trien aquelles iniciatives que consideren m茅s 煤tils”.

S谩nchez ha recordat que, en col路laboraci贸 amb el CEEI, l’Ajuntament de l’Alcora va acollir la setmana passada un “interessant taller dirigit a emprenedores i emprenedors”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.