fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Moliner (PP): Hem guanyat a 106 municipis dels 135

Moliner (PP): Hem guanyat a 106 municipis dels 135

El PP trau dos diputats: Miguel Barrachina i Oscar Clavell
Obt茅 tamb茅 tres senadors: Salom茅 Pradas, Manuel Altava i Merche Mallol

El Partit Popular de Castell贸 segueix sent el partit m茅s votat i el guanyador en la prov铆ncia, superant el 32%. Al mateix temps, el PP de Castell贸 ha obtingut resultats superiors a la mitjana de la Comunitat Valenciana i a la mitjana nacional, evidenciant que l’aposta del president del PPCS, Javier Moliner, per la regeneraci贸 interna, aix铆 com el treball dut a terme pel partit converteix als populars de la prov铆ncia en una refer猫ncia.

A m茅s, l’escrutini de la jornada electoral d’avui posa de manifest que el PP ha millorat els seus resultats electorals respecte als 煤ltims comicis ja que el nombre de votants del PP en la prov铆ncia ha crescut en tres punts respecte a les auton貌miques.

[pullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Moliner: 鈥淓l PP de Castell贸 ix molt refor莽at per una clara recuperaci贸 de vots en la majoria de localitats de la nostra prov铆ncia鈥漑/pullquote]
El president del PP a Castell贸, Javier Moliner, ha assenyalat que 鈥渆l PP ha guanyat en 106 municipis dels 135 de la prov铆ncia鈥 i el resultat electoral de Castell贸 mostra 鈥渦na milloran莽a鈥 respecte a les auton貌miques de maig i que torna a posar de manifest que a difer猫ncia del que succe茂a fins fa poc, la prov铆ncia de Castell贸 millora els resultats nacionals i auton貌mics. Segons el parer de Moliner, 鈥渆l PP de Castell贸 ix molt refor莽at amb una clara recuperaci贸 de vots en la majoria de localitats de la nostra prov铆ncia鈥.

Aix铆 les coses, el PP obt茅 dos diputats al Congr茅s dels cinc que estaven en joc i tres senadors dels quatre que es debatien en la prov铆ncia.

Miguel Barrachina, per la seua banda, ha explicat que comen莽a 鈥渦na legislatura apassionant鈥 i que el PP 鈥渉a aconseguit 40 diputats m茅s que la resta de forces pol铆tiques鈥. En clau provincial, Barrachina ha destacat que 鈥渆l PP segueix sent la for莽a m茅s votada pels ciutadans de Castell贸 en la majoria de municipis鈥 i que 鈥渟i es traslladaren els resultats a la prov铆ncia tindr铆em majoria absoluta鈥.

Salom茅 Pradas, que ser脿 senadora per Castell贸 ha subratllat 鈥渓a gran import脿ncia del Senat on el PP s铆 t茅 majoria absoluta鈥 i ha agra茂t 鈥渁 tots els ciutadans de Castell贸 la seua confian莽a en el PP鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.