fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ana María Quesada assumirà el càrrec de regidora de l’Ajuntament de Sagunt esta vesprada

Ana María Quesada assumirà el càrrec de regidora de l’Ajuntament de Sagunt esta vesprada

La presa de possessió tindrà lloc, de manera telemàtica, en el Ple Extraordinari i Urgent que començarà esta vesprada a partir de les 18.30 hores.

Ana María Quesada assumirà el càrrec de regidora de l’Ajuntament de Sagunt esta vesprada. Esta presa de possessió tindrà lloc, de manera telemàtica, en el ple Extraordinari i Urgent que es realitzarà esta vesprada a partir de les 18.30 hores i que es podrà seguir en directe a través del següent enllaç: Ple Extraordinari Gener.

Segons manifesta Ana María Quesada, sempre ha entés la política com un pur servici públic
: «Des d’esta perspectiva, i tenint en compte les circumstàncies sanitàries que tenim actualment, i a tot el que ens està portant i ocasionant, assumisc el càrrec de regidora de l’Ajuntament de Sagunt amb moltíssim orgull i emoció en un moment molt especial».

Segons ha declarat Quesada, està molt contenta d’estar en l’equip de treball en el qual es troba, «estic molt agraïda per haver tingut l’ocasió de viure este últim any i mig la política des de la perspectiva del gabinet d’alcaldia, molt prop de l’alcalde. Escoltant molt i aprenent molt. Sobretot escoltant molt a la nostra ciutadania que, per sort, esta ha sigut la labor que se m’ha encomanat, i així pretenc seguir. Amb els peus en el sòl sempre, amb tranquil·litat, amb serenitat i fent l’encàrrec que tinga tan bé com siga possible».

Leave a Reply

Your email address will not be published.