fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

S鈥檕bri la inscripci贸 per al comer莽 interessat a participar en Fira Mercat Gandia 2021

S鈥檕bri la inscripci贸 per al comer莽 interessat a participar en Fira Mercat Gandia 2021

Empreses de diversos sectors de Gandia (outlet, reformes, immobili脿ria, fitness i serveis audiovisuals) podran promocionar els seus establiments i productes a les 5 mostres programades per als mesos de setembre, octubre i novembre al Prado.

El regidor de Pol铆tiques Econ貌miques i Comer莽, Ferran Mart铆nez, ha comparegut aquest mat铆 davant els mitjans de comunicaci贸 per a presentar la programaci贸 de la 3a edici贸 de la Fira Mercat Gandia que es desenvolupar脿 als mesos de setembre, octubre i novembre i inclour脿 5 aparadors: Outlet, Reformes, Immobili脿ria, Fitness i Serveis Audiovisuals. Es tracta d鈥檜na iniciativa impulsada per l鈥橝juntament de Gandia que persegueix dinamitzar el consum i els comer莽os de la nostra ciutat, aix铆 com la seua capacitat d鈥檃tracci贸 cap a l鈥檈xterior, amb totes les mesures de seguretat sanit脿ries garantides.

Malgrat que es tracta d鈥檜na reobertura d鈥檃quest esdeveniment condicionada i limitada per l鈥檈voluci贸 de la pand猫mia, per貌 amb 鈥渦n marge de fiabilitat prou alt鈥, els objectius d鈥檃quest reinici 鈥渘o s贸n altres que dinamitzar el consum i servir d鈥檃parador per als nostres comerciants perqu猫 puguen promocionar els seus establiments i productes a l鈥檈xterior i atraure a visitants de fora de Gandia鈥, ha destacat Mart铆nez, qui espera que aquesta edici贸 siga igual o m茅s exitosa que les anteriors, les quals van agrupar 16 fires amb una aflu猫ncia d鈥檜nes 80.000 persones (60% visitants de Gandia, 20% de la Safor i altre 20% de comarques ve茂nes) amb una mitjana de 5.000 persones per fira.

Pel que fa a les infraestructures i el desenvolupament de la Fira, el responsable de Pol铆tiques Econ貌miques i Comer莽os ha assegurat que 鈥渓es instal路lacions reuneixen totes les mesures de seguretat perqu猫 comptaran amb ventilaci贸 natural i mec脿nica i control d鈥檃forament mesurable per sistemes electr貌nics鈥. A m茅s, ha explicat que totes les fires, excepte el de l鈥檕utlet, es caracteritzen per una base t猫cnica d鈥檃ssessorament que no requereix grans aglomeracions.

Els comerciants que tinguen inter猫s a participar en la Fira Mercat Gandia 2021 es poden inscriure des de hui a fira mercat.gandia.org. Cal aclarir que les places de Reformes i Ag猫ncies immobili脿ries estan tancades perqu猫 pertanyen a l鈥檈dici贸 anterior, per貌 es poden reservar de cara a futures edicions.

Fira Outlet (del 16 al 18 de setembre)

脡s tracta d鈥檜na novetat enguany i 茅s l鈥櫭簄ica que requereix un cert volum d鈥檃flu猫ncia, ra贸 per la qual s鈥檜bicar脿 a la pla莽a del Prado (exterior), on s鈥檌nstal路laran unes 25 carpes amb botigues de moda, cal莽at i complements, amb el corresponent recinte per a controlar el aforament, en unes dates id貌nies per a aquest sector ja que estem parlant del termini del per铆ode de rebaixes. Aquesta macro-outlet ser脿 molt 煤til i atractiu per a comerciants i consumidors perqu猫 generar脿 un nivell d鈥檃ssist猫ncia semblant o millor que el de les darreres edicions.

Fira Reformes (del 14 al 16 d鈥檕ctubre)

En aquest cas es limitar脿 la quantitat d鈥檈xpositors a l鈥檌nterior amb motiu de prud猫ncia, de tal manera que enguany s鈥檋i instal路laran entre 10 i 14 en lloc de 12-18 que s鈥檈stablien en condicions de normalitat.

Fira Immobili脿ria (del 21 al 23 d鈥檕ctubre)

La fira immobili脿ria s鈥檋a organitzat conjuntament en Associaci贸 d麓Apartaments de Lloguer de Gandia (ALOGA) i busca promocionar tot all貌 que t茅 relaci贸 amb el mercat immobiliari (compra, venda, lloguer, promocions, residencial, VPO, finan莽ament, lloguer vocacional, oficines i locals comercials) i es celebrar脿 del 21 al 23 d鈥檕ctubre.

Fira Fitness (del 29 al 30 d鈥檕ctubre)

Aquesta altra novetat per a l鈥檈dici贸 2021 est脿 organitzada conjuntament amb l鈥檃ssociaci贸 de gimnasos de la Safor i agrupar脿 establiments relacionats amb les activitats del m贸n esportiu (indoor, outdoor, nutrici贸, crossfit, box, ioga, pilates, tonificaci贸, zomba, dansa, bike, material esportiu i altres).

Fira Serveis Audiovisuals (del 3 al 5 de novembre)

L鈥櫭簂tima de les fires ser脿 la de Serveis Audiovisuals (fotografia, v铆deo, produccions, publicitat, editorial, moda, producte, boda, comuni贸, infantil i corporativa) compta amb la col路laboraci贸 de la recentment constitu茂da Associaci贸 de Fot貌grafs i Vide貌grafs Professionals de la Safor (FV鈥檚) i ser脿 l鈥櫭簄ica que es desenvolupar脿 entre setmana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.