fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“Se sumen?” – L’opini贸 de Jose Antonio Zamora, Regidor de Ciudadanos de Castell贸 de la Plana

“Se sumen?” – L’opini贸 de Jose Antonio Zamora, Regidor de Ciudadanos de Castell贸 de la Plana

“Anem a impulsar una declaraci贸 institucional per a un Pacte local contra la corrupci贸 en el qual tots els grups units vam dir alt i clar ja n’hi ha prou de tacar el nom de la nostra prov铆ncia”

No entenc com 茅s possible que, 2 m茅s 2; no sumen 4. I, ens done com a resultat 3. Un 3, que est脿 calant en la nostra societat com un nombre corrupte. S铆, aquell 3% que tants milers de milions d’euros resta a les nostres arques p煤bliques per culpa dels famosos testaferros i les seues mossegades. Testaferros, que proliferen en totes les escales jer脿rquiques dels organigrames de les institucions p煤bliques i privades, creades de conniv猫ncia amb l’煤nic objecte de saquejar les butxaques dels ciutadans.

Aix铆 doncs, 茅s l貌gic preguntar-se per qu猫 no hem sumat m茅s en les 煤ltimes d猫cades a Castell贸. Una prov铆ncia excepcional, amb un gran nombre d’empreses destacades i capdavanteres en sectors com la cer脿mica, la construcci贸, agrari, tur铆stic, esportiu i aix铆 un llarg etc. Aix铆 mateix, voldria fer especial esmena a la traject貌ria internacional dels nostres brillants talents en recerca formats en la Universitat Jaume I. Durant anys, la Jaume I ha impulsat als sectors empresarials de Castell贸 en R+D+i, convertint-los en alguns casos en referents del Top Ten mundial.

Per貌 tot a莽貌, segueix sense ser suficient perqu猫 2 m茅s 2, sumen 4. Les not铆cies incessants de corrupci贸 han fet mossa en la imatge i la confian莽a d’una terra d’oportunitats com 茅s Castell贸. No obstant a莽貌, la foscor no ha d’impedir-nos veure la llum, i C鈥檚 no es resigna, sin贸 al contrari va a cercar solucions efectives i reals per a tornar a sumar i mai m茅s restar. Aplicarem m脿 dura en la lluita contra la corrupci贸 i no ens tremolar脿 el pols per a exigir responsabilitats tant f贸ra com dins de la nostra pr貌pia casa.

Per aquesta ra贸, impulsem una declaraci贸 institucional per a un Pacte local contra la corrupci贸 en el qual tots els grups units vam dir alt i clar ja n’hi ha prou de tacar el nom de la nostra prov铆ncia. A partir d’ara esperem que aquest sol siga solament el primer pas de molts per a conjuminar forces i sumar per un Castell贸 millor.

Se sumen?

Zamora

 

Jose Antonio Zamora 茅s Regidor de Ciudadanos a l’Ajuntament de Castell贸 de la Plana

Leave a Reply

Your email address will not be published.